search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 04:51
MENU CLOSE

Μητσοτάκης: Δεν θα σας ακολουθήσω στη ρητορική της έντασης

22.11.2019 08:38
Εγκρίθηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για το Μάτι - Βελτιωτικές αλλαγές αλλά κι επιφυλάξεις - Media

 

Στις ερωτήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλ. Τσίπρα με θέμα «επιεικής στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και εγκλημάτων διαφθοράς» και της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά με θέμα το μεταναστευτικό-προσφυγικό και έχει τίτλο «Τα νησιά μας και όλη η ελληνική κοινωνία εκπέμπουν SOS» απαντά ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού».

Στον Αλέξη Τσίπρα απάντησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος στην πρωτολογία του είχε χαρακτηρίσει τον κ.Μητσοτάκη «ψεύτη και δειλό». Όπως είπε παίρνοντας το λόγο δεν θα ακολουθήσει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη ρητορική της έντασης. «Εχω μια χώρα να κυβερνήσω και έναν λαό να ενημερώσω», ανέφερε χαρακτηριστικά, και θύμισε ότι εκείνος στα 4,5 χρόνια της διακυβέρνησης είχε απαντήσει στην Ωρα του Πρωθυπουργού μόλις σε 11 ερωτήσεις. 

Είπε στην πρωτολογία του ο κ.Μητσοτάκης:

Ξεκινήσατε την παρέμβασή σας με ύβρεις και χαρακτηρισμούς. Δεν επιδιώκατε να αξιοποιήσετε την νηφάλια συζήτηση επίκαιρης ερώτησης. Θέλετε για άλλη μια φορά να πέσουμε σε παγίδα έντασης και ανταλλαγής χαρακτηρισμών. Δικαίωμά σας. Δεν θα ακολουθήσω. Έχω μια χώρα να κυβερνήσω και έναν λαό να ενημερώσω.

Προσέρχομαι για 3η φορά σε λιγότερο από 5 μήνες από την ψήφο εμπιστοσύνης στην Βουλή για να αξιοποιήσω την ώρα του πρωθυπουργού. Με χαρακτηρίσατε δειλό και αποφεύγω να απαντώ στα ερωτήματά σας. Για την ιστορία καταθέτω τα δικά σας στατιστικά. Είχαν κατατεθεί στα 4,5 χρόνια διακυβέρνησής σας 319 – μπορείτε να με παρακολουθείτε και να μην ανταλλάσσετε sms εκτός αν σας στέλνουν μηνύματα για να σας προετοιμάσουν – είχαν κατατεθεί 319 ερωτήσεις και απαντήσατε στις 11. Μια κάθε 5,5 μήνες. Ποσοστό 3,5%. Κάτι σας θυμίζει αυτό το ποσοστό. Σας καταδιώκει.

Ως βουλευτής αποφασίσατε να ρωτήσετε είναι και αυτό κάποιο βήμα. Όμως είστε θεσμικά αδιάβαστος και επιπόλαιος.

Μου καταθέσατε 3σέλιδη ερώτηση με ανύπαρκτες παραδοχές.

Καταθέσατε την ερώτηση πριν ψηφιστούν οι Ποινικοί Κώδικες. Ειμαι εδώ να σας απαντήσω.

Ρωτάτε τι ωθεί την κυβέρνηση να ορίζει χρονικό περιθώριο χωρίς να ορίζεται περίοδος προσαρμογής. Είστε αδιάβαστος κ. Τσίπρα. Η μεταβατική διάταξη προβλέπεται. Φροντίστε να διαβάζετε καλύτερα πριν καταθέτετε τις ερωτήσεις καθώς και για τα τραπεζικά στελέχη προβλέπεται μεταβατική περίοδος.

Μας κατηγορείτε εσείς, ο ΣΥΡΙΖΑ τη ΝΔ, για επιεική στάση στην διαφθορά. Θα μιλήσω με συγκεκριμένα στοιχεία.

Το 2012 στην Διεθνή Διαφάνεια στην 94η θέση. Το 2015 ήταν στην 58η θέση. Το 2018 67η θέση. Αυτά είναι τα έργα και ημέρες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι πολύ υποκριτικό να αναμασάτε διαρκώς αυτή την καραμέλα των λευκών κολάρων και μπαχαλάκηδες με κουστούμια. Εμείς δεν θέλουμε ούτε τους μπαχαλάκηδες των λευκών κολάρων ιούτε των πανεπιστημίων. Αν βλέπετε τους νόμους ως εμπόδιο πείτε το μας.

Πάμε να δούμε τι κάνατε για τα εγκλήματα του λευκού κολάρου εσείς.

Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην 4η έκθεση ενισχυμένης εποπτείας που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες και ενέκρινε απολυτα την κυβερνητική πολιτική ο Ευρωπαίκός Οργανισμός Κατά Διαφθοράς και Γκρέκο σας εγκαλούν και σας εγκαλούσαν ότι μετατρέψατε την δωροδοκία σε απλό πλημμέλημα από βαρύ κακούργημα.

Δώστε τα αυτά στον κ. τσίπρα να τα διαβάσει. Μήπως έγιναν ερήμιν της δικής σας βούλησης να πατάξετε την διαφθορά; Αυτά εσείς τα κάνατε κ. Τσίπρα και εμείς τα διορθώνουμε.

Προσέξετε λοιπόν τα λόγια σας για τα λευκά κολάρα γιατί μπορεί να είναι λερωμένα και να μην φορούν γραβάτα.

Η πρωτολογία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Mε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκίνησε την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας κατά την συνεδρίαση της Βουλής για τις επίκαιρες ερωτήσεις του ίδιου και της Φώφης Γεννηματά. 

«Είστε ψεύτης και δειλός», είπε στην αρχή της ομιλίας του και πρόσθεσε πως «μόλις τέσσερις μήνες μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ έρχονται να κερδίσουν το χαμένο έδαφος τεσσάρων ετών. Επαναφέρουν την κανονικότητα της διαπλοκής και της διαφθοράς που έριξε τη χώρα στα βράχια και την οδήγησε στη χρεοκοπία και τα μνημόνια.»

Η πρωτολογία Τσίπρα

(Επιφωνήματα από πτέρυγα ΝΔ)

Μην κάνετε επιφωνήματα. Θα σας στεναχωρήσω σήμερα. Θα κάνετε πολλά επιφωνήματα. Εκτός και αν σήμερα επανορθώσετε. Έχετε μια ακόμη ευκαιρία.
Έχετε ξεπεράσει ήδη κάθε όριο απροκάλυπτης εύνοιας απέναντι στη συγκεκριμένη κατηγορία εγκληματιών.

Και εσείς ο ίδιος οφείλετε σήμερα, ενώπιον της Εθνικής Αντιπροσωπείας, να εξηγήσετε τους λόγους για τους οποίους η κυβέρνησή σας νομοθετεί κατά τρόπο που αποδυναμώνει τη δικαιοσύνη στον αγώνα της κατά των οικονομικών εγκλημάτων, πλήττει το αίσθημα της Δικαιοσύνης στα μάτια των πολιτών και καθιστά τη χώρα διεθνή περίγελο.

Οφείλετε να απαντήσετε στους Έλληνες πολίτες, στους φορολογούμενους, ποια συμφέροντα εξυπηρετείτε.

Πάμε λοιπόν να τα πάρουμε από την αρχή γιατί σήμερα σας εγκαλώ για τρείς κραυγαλέες παρεμβάσεις. Οι δυο έχουν ήδη γίνει για την μια υπάρχει περιθώριο να αλλάξετε στάση.

Σηκώσατε κουρνιαχτό για τους Ποινικούς Κώδικες και για πρώτη φορά στην ιστορία ήρθατε τρείς μήνες μετά τη νομοθέτηση – με την μεσολάβηση βεβαίως των εκλογών – να επανανομοθετήσετε,

Με βασικό πρόσχημα ότι δήθεν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ νομοθέτησε ευνοϊκά – όχι για την διαπλοκή – αλλά για την κατοχή μολότοφ,
Και δήθεν ότι η ΝΔ θα επαναφέρει ένα δρακόντειο δίκαιο και θα αντιμετωπίσει την ανομία.

Αυτά είναι αστεία.

Αυτό που έκανε η νομοπαρασκευαστική – όχι ο ΣΥΡΙΖΑ – ήταν να αποκαταστήσουμε την τάξη διαχωρίζοντας την κατοχή και την ρίψη. Πείτε μου μια περίπτωση στο παρελθόν που φυλακίστηκε κάποιος για κατοχή. Αυτό που φάνηκε είναι ότι τελικά ο σκοπός σας κάθε άλλο είχε να κάνει με κατοχή ή ρίψη μολότοφ. Ηταν να ξεπαγώσετε τους λογαριασμούς οικονομιών εγκληματιών και κάνετε το δώρο της ποινικής ασυλίας στους τραπεζίτες. Ας ξεκινήσουμε με την αποδέσμευση λογαριασμών υπόπτων, κατηγορούμενων για ξέπλυμα χρήματος. Εδώ κανονικά δε θα χρειαζόταν να πει κανείς πολλά. Αρκούν τα όσα είπε η Αρχή για το Ξέπλυμα στο πλαίσιο της δημόσιας διαβούλευσης. Ότι υπάρχει κίνδυνος με τη παρέμβασή σας συνολικής ματαίωσης της ανάκτησης των προϊόντων εγκλήματος από το Δημόσιο. Ότι θα αποδοθούν τα προ ετών δεσμευμένα περιουσιακά στοιχεία των υπόπτων για βαρύτατα εγκλήματα, που εκκρεμούν ενώπιον της Δικαιοσύνης και έτσι θα ευνοηθούν οι δράστες με την μεγαλύτερη παραβατικότητα και θα ματαιωθεί ο βασικός σκοπός της γενικής πρόληψης του βαρέως οικονομικού εγκλήματος.

Αλήθεια κ. Μητσοτάκη, με ποια λογική περάσατε νόμο για να αποδεσμεύονται λογαριασμοί υπόπτων για ξέπλυμα χρήματος, πριν η υπόθεση τους τελεσιδικήσει;

Γνωρίζουμε καλά ότι μια από τις παθογένειες της δικαιοσύνης είναι η καθυστέρηση απονομής.Άκουσα την απάντηση : για να μην είναι σε ομηρία οι πολίτες όσο αργεί η δικαιοσύνη.

Αλήθεια ποιους χαρακτηρίζετε «ομήρους»; Υπόδικους επιχειρηματίες, εφοπλιστές και τραπεζίτες που έχουν δεσμευθεί οι λογαριασμοί τους γιατί ελέγχονται για ξέπλυμα; Αυτούς κατηγορείτε για όμηρους. Τότε όλη η υπόλοιπη χώρα τι είναι; Εμείς είμαστε όμηροι όλων αυτών που βγάλουν χρήματα σε βάρος του ελληνικού δημοσίου και στην πλάτη του έλληνα φορολογούμενου.

Για ποιο λόγο ανοίξατε αυτό το νομοθετικό παράθυρο και τώρα ο κάθε ύποπτος μπορεί να πάρει τα χρήματά του, να τα εξαφανίσει και μετά εάν καταδικαστεί τρέχα γύρευε.
Πώς θα ανακτήσει το Δημόσιο το κλεμμένο χρήμα;

Και τέλος ποιοι ευνοούνται από αυτή την σκανδαλώδη διάταξη μπορούν να ζητήσουν την αποδέσμευση άνω του ενός δις. ευρώ – οι FT τα λένε – ;

Οφείλετε να απαντήσετε με ονοματεπώνυμα σήμερα. Ήδη ο βασικός κατηγορούμενος για το σκάνδαλο Novartis, ο κ. Φρουζής, που διοργάνωνε δείπνα για τον κ. Μητσοτάκη για τον προεκλογικό αγώνα του 2012 παραδέχθηκε στην επιτροπή ότι με το νόμο σας θα κινήσει τις διαδικασίες για να αποδεσμευθούν οι λογαριασμοί του. Και είναι ένας από τους δεκάδες, τους εκατοντάδες θα έλεγα.

Αλλά ο Φρουζής δεν είναι το θέμα μας. Εδώ ευνοούνται πρόσωπα που ελέγχονται για τεράστιες υποθέσεις διαφθοράς. Που απασχολούν για χρόνια την κοινή γνώμη και τη Δικαιοσύνη και που πλέον θα έχουν πρόσβαση σε δεσμευμένους λογαριασμούς εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ.
Και το ερώτημα είναι :

Αυτό το κάνατε γιατί το είχατε στο πρόγραμμά σας ; Το κάνετε από άποψη ; Ψηφίσατε μία τέτοια σκανδαλώδη διάταξη με κίνδυνο να διασύρετε τη χώρα στο εξωτερικό, από άγνοια ή από αφέλεια ; Μακάρι να είναι αυτό. Ειλικρινά σας λέω ότι δύσκολα θα το πιστέψει κανείς αυτό.
Ιδίως αν υπολογίσει το ιλιγγιώδες ποσό των χρημάτων που αποδεσμεύονται σε λογαριασμούς τραπεζών εξωτερικού.

Αλλά ακόμη και αν το κάνετε από άποψη είναι ντροπή να μιλάτε για νόμο και για τάξη απέναντι στους ανήμπορους και την ίδια στιγμή να παραβιάζετε τον νόμο και την τάξη για τους μεγάλους και τους ισχυρούς.
Για αυτούς που εγώ σήμερα θα ονομάσω μπαχαλάκηδες με τα κουστούμια και τις γραβάτες που κλέβουν το δημόσιο και περνάνε ζωή χαρισάμενη στο εξωτερικό εις υγείαν των κορόιδων. Αυτές είναι οι πολιτικές που οδήγησαν στην χρεωκοπία και δυστυχώς επαναφέρετε.
Έρχομαι τώρα στο θέμα της ασυλίας των τραπεζιτών. Τι ακριβώς κάνετε ;

Τους εξασφαλίζετε νομοθετικά ασυλία για τα θαλασσοδάνεια.

Και για τα προηγούμενα, για αυτά που δόθηκαν τόσα χρόνια αλλά και για τα επόμενα.Ξέρετε κάτι; Και εμείς κυβερνούσαμε. Γονυπετείς μας το ζητούσαν και απο εμάς επι 4 χρόνια και εμείς ποτέ δεν το κάναμε. Εσείς ήρθατε και το ψηφίσατε με χέρια και με πόδια αμέσως μόλις γίνατε κυβέρνηση.
Να μη μπορούν να διώκονται αυτεπάγγελτα, αλλά μόνο εάν η τράπεζα υποβάλλει έγκληση στη διοίκηση της τράπεζας, δηλαδή στον εαυτό της.

Και τι μας είπατε; Ότι δήθεν το κάνετε για να μπορέσουν χωρίς φόβο να προχωρήσουν σε διαγραφές και αφέσεις χρεών.Βέβαια, καμία νομοπαρασκευαστική δεν ζήτησε μία τέτοια σκανδαλώδη ρύθμιση.

Εμφανίστηκε ξαφνικά ορφανή, αμέσως μετά τη συνάντησή σας με τους τραπεζίτες στο Μέγαρο Μαξίμου. Όπου τους καλέσατε και ορθώς να άρουν τις υπέρογκες χρεώσεις και αποφάσισαν να κοροϊδέψουν τον κόσμο ανακοινώνοντας μερική αναστολή και όχι ακύρωση των χρεώσεων.

Αλλά και το ίδιο το επιχείρημα ότι τους δίνετε ασυλία γιατί φοβούνται δήθεν και για αυτό ταλαιπωρούν τους δανειολήπτες, είναι έωλο και φαιδρό.Αφού γνωρίζετε ότι για αυτόν ακριβώς το λόγο ήδη από το 2017 (άρθρο 65 ν. 4472/2017) είχαμε νομοθετήσει ένα σαφές και συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο, ώστε να μπορούν οι τραπεζικοί να προχωρούν σε αναδιαρθρώσεις κόκκινων δανείων χωρίς το φόβο αυθαίρετων ποινικών διώξεων.

Άρα δε σας ενδιαφέρει ο κοσμάκης και η αγωνία του για τα δάνειά του και αφήστε το παραμύθι αυτό.

Σας ενδιαφέρει να αθωώσετε αναδρομικά τραπεζικά στελέχη για βρώμικες υποθέσεις θαλασσοδανείων, ακριβώς επειδή λειτούργησαν κατ εντολή του δικού σας πολιτικού συστήματος.Και αθωώνετε νομοθετικά αυτούς που με τα θαλασσοδάνειά τους οδήγησαν σε τρεις ανακεφαλαιοποιήσεις τις τράπεζες;
Και η ασυλία που τους δίνετε τώρα, αναδρομικά μάλιστα, είναι η ανταμοιβή σας σε αυτούς.

Με τη διάταξη αυτή στον Ποινικό Κώδικα, καθαρίζετε μία σειρά από υποθέσεις που εκκρεμούν στη Δικαιοσύνη, με εμβληματικότερες φυσικά τα θαλασσοδάνεια ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, άνω των 400 εκατ. Ευρώ, τα θαλασσοδάνεια σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και μία σειρά από υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται ανώτατα τραπεζικά στελέχη.

Θυμάστε που 115 τραπεζικοί διώκονται ποινικά για αυτά τα δάνεια στο κόμμα σας;

Τελείωσε τώρα, τους καθαρίσατε. Και καλά εμάς δε μας ακούτε. Την Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδας που σας προειδοποίησε ότι υπάρχει κίνδυνος ατιμωρησίας, δεν την ακούσατε;

Ότι δεκάδες υποθέσεις διαφθοράς και θαλασσοδανείων θα οδηγηθούν στον κάλαθο των αχρήστων, δεν το ακούσατε; Το ακούσατε, αλλά αυτό είναι που επιδιώκετε.

Και πάμε και στο τελευταίο σκέλος της τριλογίας της ντροπής.

Αρνείστε να ψηφίσετε την ερμηνευτική δήλωση που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ στο άρθρο 86 του Συντάγματος, σε αυτό το έκτρωμα που έχει ξεπλύνει τόσα και τόσα πολιτικοοικονομικά σκάνδαλα.
Ξέρετε πολύ καλά ότι η ορθότερη και επικρατούσα επιστημονικά άποψη είναι αυτή που υποστηρίζουμε εμείς:

ότι δηλαδή η διάταξη του άρθρου 86 Συντ. θα πρέπει να ερμηνεύεται στενά, ώστε στην έννοια «κατά την άσκηση των καθηκόντων» να μην περιλαμβάνονται εγκλήματα όπως η δωροληψία.

Ένας υπουργός δεν έχει στα καθήκοντά του να δωροδοκείται κ. Μητσοτάκη. Αν το κάνει, το κάνει επ’ ευκαιρία των καθηκόντων του. Λέμε λοιπόν το αυτονόητο:

Η δωροδοκία του υπουργού να μην εμπίπτει στη σύντομη αποσβεστική προθεσμία άρα να μην μπορεί να παραγραφεί αν περάσουν δύο κοινοβουλευτικοί σύνοδοι.

Και να εκδικάζεται από την τακτική Δικαιοσύνη.

Στην πρώτη αναθεωρητική Βουλή, φροντίσατε η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να μην πάρει τις 180 ψήφους, υπό το φόβο ότι εάν κέρδιζε τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε με 151 βουλευτές να αλλάξει το άρθρο του Συντάγματος.
Και σήμερα έρχεστε και χωρίς ντροπή, αρνείστε να ψηφίσετε την ερμηνευτική δήλωση, την αυστηρότερη ερμηνευτική εκδοχή για την τέλεση εγκλημάτων κατά την άσκηση των υπουργικών καθηκόντων.
Γιατί αρνείστε;

θέλετε να αντιμετωπίζεται με επιείκεια ένας υπουργός που δωροδοκήθηκε;

Για ποιο λόγο ; Εχετε κάτι να φοβηθείτε;

Μήπως αυτό που σας καίει είναι ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες στελεχών σας για όζουσες υποθέσεις;

Μήπως θέλετε να εξασφαλίσετε από τώρα ότι θα παραγραφεί τυχόν υπόθεση δωροδοκίας υπουργού σας για το σκάνδαλο Novartis;

Μη σπεύσετε να με κατηγορήσετε για κινδυνολόγο. Δε τα λέω εγώ αυτά.

Σας καρφώνει ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος του κόμματός σας και υπουργός Οικονομίας που είναι ο πραγματικός σας εαυτός: Στις 25 Φλεβάρη του 2019 είπε επί λέξει:

«Αν γίνει δίωξη για παθητική δωροδοκία, θα κάνω προσφυγή στο αρμόδιο συμβούλιο για αναγνώριση της παραγραφής όπως προβλέπεται στο άρθρο 86 του Συντάγματος και μετά μήνυση για κατάχρηση εξουσίας σε όποιον το αποφάσισε. Εάν ερευνούν, την παθητική δωροδοκία, είναι παράνομοι».
Να λοιπόν γιατί τα κάνατε όλα αυτά. Αυτό θέλετε λοιπόν; Αν δεν θέλετε αυτό σας καλώ να αλλάξετε στάση και να υπερψηφίσετε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. Αν έχετε τα κότσια.

Κύριε Μητσοτάκη και οι τρείς κραυγαλέες αυτές παρεμβάσεις σας εκθέτου ανεπανόρθωτα, με το καλημέρα της διακυβέρνησής σας.

Αν αυτό εννοείται λοιπόν λέγοντας επιστροφή στη κανονικότητα, σας λέω ευθέως ότι είναι επιστροφή στη διαπλοκή, την ασύδοτη διαφθορά και την ατιμωρησία που μας οδήγησε στη κρίση. Και θα το πάρει χαμπάρι αυτό ο λαός αργά ή γρήγορα. Μη νομίζετε ότι με παρεμβάσεις στα ΜΜΕ τέτοιου είδους ενέργειες θα μείνουν κρυφές.

Περιμένω λοιπόν να ακούσω τι έχετε να πείτε για όλα αυτά. Και θα επανέλθω

Mε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη ξεκίνησε την ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας κατά την συνεδρίαση της Βουλής για τις επίκαιρες ερωτήσεις του ίδιου και της Φώφης Γεννηματά. 

«Είστε ψεύτης και δειλός», είπε στην αρχή της ομιλίας του και πρόσθεσε πως «μόλις τέσσερις μήνες μετά το αποτέλεσμα των εκλογών, ο κ. Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της ΝΔ έρχονται να κερδίσουν το χαμένο έδαφος τεσσάρων ετών. Επαναφέρουν την κανονικότητα της διαπλοκής και της διαφθοράς που έριξε τη χώρα στα βράχια και την οδήγησε στη χρεοκοπία και τα μνημόνια.»

Στις ερωτήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα με θέμα «επιεικής στάση της κυβέρνησης απέναντι στους δράστες οικονομικών εγκλημάτων και εγκλημάτων διαφθοράς» και της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά με θέμα το μεταναστευτικό-προσφυγικό και έχει τίτλο «Τα νησιά μας και όλη η ελληνική κοινωνία εκπέμπουν SOS» θα απαντήσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της «Ώρας του Πρωθυπουργού».

Δείτε Live από τη Βουλή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33