21/01/2021 20:31:42

Αστυνομικοί «έψαξαν» την... κωλότσεπη διαδηλωτή: «Έλα που κάνεις πως δεν σ’ αρέσει»!

Αστυνομικοί «έψαξαν» την... κωλότσεπη διαδηλωτή: «Έλα που κάνεις πως δεν σ’ αρέσει»! - Media

 

Μια ακόμα καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά αστυνομικών σε βάρος πολιτών ήρθε στο προσκήνιο από το Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα, συνιστώσα της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. 

Ειδικότερα, το ΣΕΚ με ανακοίνωσή του, καταγγέλλει ότι χθες Πέμπτη 28 Νοέμβρη στις 11πμ, δύο αστυνομικοί, που βρίσκονταν μερικά μέτρα έξω από τα Γραφεία του κόμματος και της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη στην οδό Αναξαγόρα, ξεκίνησαν παρακολούθηση ενός φοιτητή του Γερμανικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Αθήνας που βγήκε από εκεί κρατώντας πλακάτ για την φοιτητική διαδήλωση. Η εμφάνιση ενός νέου με βαμμένα μαλλιά εμπίπτει άλλωστε στα νέα ήθη των οδηγιών της ΕΛΑΣ να θεωρείται ύποπτος και επικίνδυνος για την ασφάλεια…

Και συνεχίζει η καταγγελία: 

«Τα λαγωνικά του Χρυσοχοίδη τον σταμάτησαν πίσω από το Δημαρχείο της Αθήνας όπου περνάει λιγότερο κόσμος και του ζήτησαν να ανοίξει την τσάντα του.

Τον ρώτησαν “από που είσαι;” και συνέχισαν “πες μας που είναι ο πατέρας σου;” Ο φοιτητής γέλασε. Συνέχισαν θυμωμένοι΅”το βρίσκεις αστείο;” Έβγαλαν από την τσάντα του προκηρύξεις και άλλο υλικό και άρχισαν να τα σκίζουν και να τα πετάνε. Μετά ένας άρχισε τις παρενοχλήσεις σεξουαλικού τύπου με δήθεν “ψάξιμο” στη κωλότσεπη και σε αντίδραση του φοιτητή η απάντηση του “έλα που κάνεις πως δεν σ’ αρέσει;”

Μάλιστα όταν διαμαρτυρήθηκε τον εμπόδισαν να πάρει άμεσα τηλέφωνο ενώ αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους κινούμενοι απειλητικά εναντίον του».

Η ανακοίνωση του ΣΕΚ καταλήγει;

«Από πότε ο Χρυσοχοϊδης έχει αναθέσει σε αστυνομικούς την παρακολούθηση μελών του ΣΕΚ;

Απαιτούμε να σταματήσει η παρακολούθηση των γραφείων του ΣΕΚ και της εφημερίδας Εργατική Αλληλεγγύη.»

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.