search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:10
MENU CLOSE

Τζίνα Αλιμόνου: Πολλοί πιστεύουν ότι έχω μάγειρες, στρατό, νταντάδες αλλά έχω μόνο μια κοπέλα (Video)

04.12.2019 13:31
Τζίνα Αλιμόνου: Πολλοί πιστεύουν ότι έχω μάγειρες, στρατό, νταντάδες αλλά έχω μόνο μια κοπέλα (Video) - Media

 

Μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα η Τζίνα Αλιμόνου έλυσε τη σιωπή της και μίλησε για τη νέα της καθημερινότητα, την εξέλιξη της δικαστικής διαμάχης με τον πρώην σύζυγό της, τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο μεγάλωμα των τεσσάρων παιδιών, τα σπίτια, αλλά και την διάθεση να ασχοληθεί ξανά με την υποκριτική.

«Το να μεγαλώνεις μόνη τα παιδιά είναι μια nonstop διαδικασία. Πολύ πιστεύουν ότι έχω μάγειρες, στρατό, νταντάδες! Μια κοπέλα μόνο έχω. Θα πω κάτι, πραγματικά, όταν ήμασταν παντρεμένοι το σπίτι μου ήταν πιο μεγάλο γιατί ήταν απαίτηση του συζύγου μου. Του άρεσαν τα μεγάλα σπίτια, εγώ δεν είχα μάθει έτσι. Ήμουν σε ένα αστικό σπίτι, έτσι έζησα στο Παγκράτι, οπότε εκεί υπήρχε παραπάνω προσωπικό απαραιτήτως και μεγαλύτερος κήπος. Ήταν κάτι που με κούρασε πάρα πολύ γιατί θεωρώ ότι τα μεγάλα σπίτια τα υπηρετείς εσύ» σημείωσε η ηθοποιός και συνέχισε: «Μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να χάσω τα παιδιά μου. Από την πρώτη στιγμή, μάλιστα, γιατί ήταν πολύ ακραίες οι κατηγορίες και το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου ήταν αυτό. Έχω περάσει δύσκολα».

Όσον αφορά μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή, η Τζίνα Αλιμόνου δήλωσε: «Το σενάριο ενός δεύτερου γάμου δεν το έχω σκεφτεί καν ακόμα. Είμαι άνθρωπος πολύ του συναισθήματος, είμαι του τώρα και θέλω να ξεκαθαρίσω όλες τις καταστάσεις. Το 2020 θέλω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, να είμαι καλά με τα παιδιά μου, να μπουν οι νέες βάσεις γιατί όλες οι αποφάσεις που περιμένω συντονίζουν τη ζωή τη δική μου και των παιδιών».

«Ονειρεύεσαι να έχεις μια καλή και τίμια σχέση με τον πρώην σύζυγο σου;» ρώτησε η δημοσιογράφος την Τζίνα Αλιμόνου και εκείνη απάντησε: «Εννοείται, φυσικά. Είναι κάτι που το εύχομαι. Εκτός των δικαστηρίων είναι πολιτισμένη τον τελευταίο καιρό. Ό,τι συμβαίνει θεωρώ ότι είναι δικιά μας ευθύνη λόγω των επιλογών μας. Οι άνθρωποι βέβαια αλλάζουν γιατί άλλη επιλογή κάνεις 15 χρόνια πριν και αλλιώς εξελίσσεσαι».

Aναφορικά με την επιστροφή της στην υποκριτική, η ηθοποιός σημείωσε πως θα ήθελε πάρα πολύ να κάνει θέατρο αλλά είναι πάρα πολύ απασχολημένη με αυτό που κάνει αυτόν τον καιρό, κατέληξε, στη συνέντευξη της, η Τζίνα Αλιμόνου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:10