search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:02
MENU CLOSE

Χάρβεϊ Γουάινσταϊν: Σε άθλια κατάσταση ο πρώην κραταιός άντρας του Χόλιγουντ – Τι ζήτησε από το δικαστήριο

09.12.2019 07:55
Χαμός στη δίκη του Γουάινσταϊν: Οι ερωτήσεις της δικηγόρου προκάλεσαν κρίση πανικού στη μάρτυρα (Photo) - Media

 

Σε άθλια κατάσταση εθεάθη ο πρώην κραταιός άντρας του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Γουάινσταϊν. Ο Γουάινσταϊν προσήλθε στο δικαστήριο του Μανχάταν την Παρασκευή, υποβασταζόμενος σε κακή κατάσταση εξαιτίας των προβλημάτων που αντιμετωπίζει στην σπονδυλική στήλη, αλλά και του σακχαρώδη διαβήτη από τον οποίον υποφέρει, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Page Six.

Ο 67χρονος πρώην παραγωγός της κινηματογραφικής βιομηχανίας του Χόλιγουντ, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμό, προσήλθε στο δικαστήριο για μία νέα ακρόαση, ώστε να αλλάξουν οι όροι κράτησης τους, καθώς από τη σύλληψή του και μετά έχει εμφανίσει πολλές ασθένειες, μεταξύ των οποίων και διαβήτη τύπου 2.

Τα προβλήματα που επικαλείται ο Γουάινσταϊν άνοιξαν τον δρόμο για να του επιτραπεί να φορέσει ειδική συσκευή παρακολούθησης, καταβάλλοντας και χρηματική εγγύηση μέχρι να εκδικαστούν οι υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται.

Ο Γουάινσταϊν έφτασε στο δικαστήριο και μπήκε στο κτίριο υποβασταζόμενος. Αρχικά φορούσε το ειδικό βραχιόλι εντοπισμού στον αστράγαλο, αλλά λόγω των προβλημάτων υγείας του, ο επιτηρητής της εγγύησης Ira Judelson το άλλαξε με μία συσκευή δύο κομματιών. Η νέα συσκευή περιλαμβάνει ένα λεπτότερο βραχιόλι αστραγάλου με ξεχωριστή συσκευή εκπομπής του σήματος.

Πηγή: ΑΠΕ -ΜΠΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:59