23/09/2020 03:13:06

Χρηστίδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ - Να κάνουν την αυτοκριτική τους  

Χρηστίδης: Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ - Να κάνουν την αυτοκριτική τους   - Media

 

Ανοικτό το ενδεχόμενο, συνεργασίας του Κινήματος Αλλαγής, με τον ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, άφησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Ελλαδα 943, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, κ. Παύλος Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης, τόνισε οτι το ΚΙΝΑΛ, όποτε χρειάστηκε και έκρινε ότι είναι προς το συμφέρον της χώρας, στήριξε τις επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης. Άλλωστε όπως είπε, σε αρκετές περιπτώσεις, είτε στην αυτοδιοίκηση είτε στον συνδικαλιστικό τομέα υπήρξαν συνεργασίες και πάνω σε αυτή την βάση, δεν απέκλεισε, ο κ. Χρηστίδης, το ενδεχόμενο και άλλων συνεργασιών.

Όσο για την χθεσινή συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών, στο Divani Caravel, με τον  Αλέξη Τσίπρα την χαρακτήρισε «μία από τα ίδια». Καλώντας παράλληλα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, να κάνει την αυτοκριτική του για τα 4,5 χρόνια της κυβέρνησής του, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, σε ότι αφορά τον Ανδρέα Παπανδρέου. 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.