search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:49
MENU CLOSE

Γρηγοριάδης με χέρια ψηλά στη Βουλή: Παραδίνομαι – Παραδίνομαι – Παραδίνομαι (Video/Photos) 

10.12.2019 12:50
Κλέων Γρηγοριάδης: «Είμαι εδώ για να μην πάει ο λαός στους φασίστες» - Media

 

Με τα χέρια ψηλά στο βήμα της Ολομέλειας της Βουλής και επαναλαμβάνοντας τη λέξη «παραδίνομαι» τουλάχιστον 5 φορές, επέλεξε ο Κλέων Γρηγοριάδης,  να στηλιτεύσει τα υπό διερεύνηση περιστατικά αστυνομικής βίας κατά τη διάρκεια συλλήψεων στα Εξάρχεια την περασμένη Παρασκευή μετά το πέρας της πορείας μνήμης για τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο.

O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΜέΡΑ25, διερωτήθηκε «έστω ότι ήμουν αντιεξουσιαστής, ταραχοποιός, έστω ότι είχα προβεί εντελώς αχρείαστα σε κάποιες έκνομες, παράνομες πράξεις. Πόσο περισσότερο θα έπρεπε να παραδοθώ για να σταματήσουν να με χτυπάνε οι άνδρες των ΜΑΤ;», σχολιάζοντας ότι αυτή η αγριότητα δεν είναι Δημοκρατία.


 
Ο ίδιος περιέγραψε καρέ καρέ το βίντεο, που έκανε το γύρο του διαδικτύου, υποστηρίζοντας ότι οι δύο συλληφθέντες – ένας εκ των οποίων ο ημίγυμνος διαδηλωτής που έχει πυροδοτήσει την μήνη του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη κυβέρνησης – ήταν σαφώς άοπλοι και παραδομένοι όταν δέχτηκαν χτυπήματα ανδρών των ΜΑΤ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 10:48