26/01/2020 14:28:02

Τζόυς Ευείδη: Έκανα μπότοξ για να είμαι λαμπερή στο «Καφέ της Χαράς» (Video)

  Τζόυς Ευείδη: Έκανα μπότοξ για να είμαι λαμπερή στο «Καφέ της Χαράς» (Video) - Media

 

Η αμεσότητα του λόγου της αλλά και η ειλικρίνεια τη χαρακτηρίζουν, όπως επίσης και το γεγονός ότι είναι ακομπλεξάριστη!

Ο λόγος για τη Τζόυς Ευείδη η οποία μιλώντας για την επερχόμενη έναρξη του «Καφέ της Χαράς» αποκάλυψε ότι έκανε μπότοξ λίγο πριν τα γυρίσματα.

«Προσπαθώ να κάνω μπότοξ λίγο πριν αρχίσει η δουλειά, τρεις μέρες πριν, για να σώσω ό,τι μπορώ. Αν δεν είχα δουλειά, θα ήμουν σαν μπαμπουίνος τώρα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφερόμενη στις πιθανότητες επιτυχίας της σειράς είπε: «Δεν υπάρχει κανένα εχέγγυο ότι θα πάει καλά Το Καφέ της Χαράς. Αν ξέραμε τη συνταγή της επιτυχίας, θα κάναμε όλοι σουξεδάκια».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα οικονομικά αλλά και στα προσωπικά της λέγοντας τα εξής: «Έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά. Συχνά πάω στην τράπεζα πατάω το κουμπί και βλέπω 0 στον λογαριασμό», είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: «Είχα σχέση με συνάδελφο στο πολύ φαύλο παρελθόν μου, δεν έχω χειρότερη φρίκη από σχέση με συνάδελφο. Παναγία μου».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.