search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:24
MENU CLOSE

Παπανώτας: Δυστυχώς το «μπράβο Ρούλα» υποβιβάστηκε σε… «κρίμα Ρούλα»

17.12.2019 09:25
Παπανώτας: Δυστυχώς το «μπράβο Ρούλα» υποβιβάστηκε  σε… «κρίμα Ρούλα» - Media

 

Η συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» αποτελεί θέμα συζήτησης τόσο στα πάνελ των εκπομπών όσο και στα social media, καθώς η παρουσιάστρια είχε πολύ καιρό να πραγματοποιήσει τηλεοπτική εμφάνιση.

O Δημήτρης Παπανώτας αφού παρακολούθησε τη συνέντευξη έκανε μια ανάρτηση δηλώνοντας τη δυσαρέσκειά του:

«Ξενύχτι για να δω την τηλεοπτική τους συνάντηση. Τζάμπα ξενύχτι τελικά. Δεν θέλω καν να γράψω τις σκέψεις μου για όσα είδα και άκουσα. Πολλές φορές αισθάνθηκα ντροπή για λογαριασμό τους. Αλήθεια, ξεχνούν και οι δύο ότι μπορείς να πουλάς εύκολα μία ψεύτικη εικόνα στους αδαείς. Στους γνωρίζοντες όμως; Κοινωνικοί αυτοματισμοί, πικρίες, πολιτικώς ορθές κακίες και “παρακαλώ περάστε από το λογιστήριο” για τους μισούς εργαζόμενους μπροστά στις κάμερες των ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών. Γιατί σαν ΕΜΑΣ, τελικά, δεν είναι κανένας…. Να κλάψω ή να γελάσω; Δυστυχώς το “μπράβο Ρούλα” υποβιβάστηκε από την πρωταγωνίστρια του σε…κρίμα Ρούλα…Τουλάχιστον…».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dimitris Papanotas (@dimitrispapanotas) on

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:21