search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:59
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Δασκάλα έκανε σεξ με μαθητές της τόσες φορές που ο ένας «έχασε τον λογαριασμό»

17.12.2019 10:01
ΗΠΑ: Δασκάλα έκανε σεξ με μαθητές της τόσες φορές που ο ένας «έχασε τον λογαριασμό» - Media

 

Αντιμέτωπη με τέσσερις κατηγορίες αποπλάνησης ανηλίκων είναι μια δασκάλα στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ, που πολιορκούσε στενά ένα από τα θύματά της, στέλνοντάς του γυμνές φωτογραφίες της μέσω του Snapchat.

Η 29χρονη Μπράντι Λιν Φόρμαν παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ με δύο μαθητές της ηλικίας 16 και 18 ετών μέσα στο αυτοκίνητό της σε ερημικούς αγροτικούς δρόμους τόσες φορές, που ο ένας εξ’ αυτών «έχασε τον λογαριασμό» – σε άλλο ένα κρούσμα αποπλάνησης μαθητών από δασκάλα στις ΗΠΑ.

¨Όπως αναφέρει το iefimerida, η προπονήτρια μαζορετών, που δίδασκε επίσης Αγγλικά, ομολόγησε ότι από το 2017 έκανε σεξ περίπου τρεις φορές με τον 18χρονο μαθητή της, την τελευταία τον περασμένο Ιούλιο μετά την αποφοίτησή του από το λύκειο του Σάλισο της Οκλαχόμα.

Το δεύτερο θύμα της, ο 16χρονος μαθητής, είπε ότι η σχέση τους άρχισε όταν η δασκάλα τον πήρε κάποια φορά με το αυτοκίνητό της.

Ο έφηβος είπε στην κατάθεσή του ότι δεν θυμόταν πόσες φορές βρέθηκε με την δασκάλα στους τρεις μήνες που διήρκεσε η σχέση τους το καλοκαίρι του 2018.

Η δασκάλα, που τέθηκε σε αργία, συνελήφθη στις 5 Δεκεμβρίου. Αρχικά αρνήθηκε τις κατηγορίες επιμένοντας ότι δεν έκανε τίποτε ανάρμοστο, πέραν από κάποιες φορές που αγκάλιασε τους μαθητές της.

Αργότερα, ωστόσο, παραδέχθηκε ότι έκανε σεξ μαζί τους αρνούμενη, όμως να υπογράψει την ομολογία της.

Η Φόρμαν αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση 20.000 δολαρίων και η δίκη της έχει οριστεί για τις 29 Ιανουαρίου. Σε περίπτωση καταδίκης της μπορεί να της επιβληθεί μέγιστη ποινή κάθειρξης δέκα ετών για κάθε μία από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 19:59