search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:36
MENU CLOSE

Δήμος Ηρακλείου Αττικής: Γεννήστε παιδιά και σας δίνουμε… 1000 ευρώ

18.12.2019 16:18
Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για εμπόριο βρεφών - 57χρονος εξέδιδε δύο αδελφές και πούλαγε τα μωρά τους - Media
 
Χίλια ευρώ σε κάθε οικογένεια δημοτών που θα κάνει το πρώτο της παιδί από το 2020 και μετά θα δίνει ως εφάπαξ βοήθημα ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής.
 
Αυτό προβλέπεται στον προϋπολογισμό του Δήμου για τη νέα χρονιά, ο οποίος εγκρίθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της πόλης.
 
Το μέτρο εντάσσεται, με εισήγηση του δημάρχου Νίκου Μπάμπαλου, στον οικονομικό προγραμματισμό του Δήμου ξεκινώντας από το 2020 «και για όσο, τουλάχιστον, εμείς θα είμαστε στην δημοτική αρχή», όπως τόνισε ο δήμαρχος.
 
«Στόχος μας είναι να στηρίξουμε τα νέα ζευγάρια στο ξεκίνημα τους να δημιουργήσουν οικογένεια και να δώσουμε κίνητρο στις μελλοντικές οικογένειες της πόλης που δυσκολεύονται οικονομικά να κάνουν παιδιά. Να μεγαλώσει έτσι το Ηράκλειο, να μεγαλώσει όλη η Ελλάδα, να στηρίξουμε το μέλλον της πόλης μας», συμπλήρωσε στην τοποθέτησή του ο δήμαρχος Ηρακλείου. Οι λεπτομέρειες για την διαδικασία της χορήγησης του βοηθήματος (κριτήρια, αιτήσεις, δικαιολογητικά) θα ανακοινωθούν με την έναρξη της νέας χρονιάς», τόνισε ο Ν. Μπάμπαλος.
 
Υπενθυμίζεται ότι η κυβέρνηση έχει προαναγγείλει τη χορήγηση βοηθήματος 2.000 ευρώ στα νέα ζευγάρια που κάνουν παιδί.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:36