search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:40
MENU CLOSE

Τόσκας: Κατάργησα την ομάδα Δέλτα γιατί ήταν οι μπαχαλάκηδες από την πλευρά του κράτους (Video)

21.12.2019 10:32
Τόσκας για Oruc Reis: Αφού ξεπέρασε τα 12 μίλια, να παρεμποδιστεί, όχι να βυθιστεί (ηχητικό) - Media

 

Άγρια κόντρα για την τακτική των αστυνομικών κατά τις εκκενώσεις καταλήψεων στο Κουκάκι ξέσπασε, το πρωί, στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1. 

Ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη έκανε λόγο για «κατήφορο» και κατηγόρησε την κυβέρνηση για “επιβολή αστυνομοκρατίας”, που αποσκοπεί στον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα φλέγοντα ζητήματα της οικονομίας, των εθνικών θεμάτων και της καθημερινότητας.

Ο Νίκος Τόσκας ανέφερε ότι κατάργησε την ομάδα ΔΕΛΤΑ γιατί “ήταν οι μπαχαλάκηδες από την πλευρά του κράτους” και σημείωσε ότι “ενεργούσε δημιουργώντας πρόβλημα”.

Κατηγόρησε την κυβέρνηση για επικέντρωση της δράσης της ΕΛ.ΑΣ. σε ένα συγκεκριμένο χώρο (στα Εξάρχεια) αφήνοντας χωρίς αστυνόμευση την υπόλοιπη επικράτεια.

Καραγκούνης: Ξανασκεφτείτε αυτό που είπατε

Η δήλωση του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη προκάλεσε ην αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ, Κώστα Καραγκούνη ο οποίος του είπε: “ξανασκεφτείτε αυτό που είπατε”, ζητώντας του παράλληλα να ζητήσει συγνώμη για τη δήλωση του, καθώς και την ανάκληση της.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 20:36