search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:38
MENU CLOSE

Η απίθανη αποκάλυψη της Κωνσταντίνας Μιχαήλ για τη Ναταλία Γερμανού (Video)

22.12.2019 16:37
Ναταλία Γερμανού:  Η αποκάλυψη για το εξώδικο του Μάρκου Σεφερλή στην εκπομπή της (Video) - Media

 

“Έχεις κάνει σχέση εν γνώσει σου με αμφιφυλόφιλο άνδρα;”, ρώτησε ο Κώστας Τσουρός στο Καλύτερα δεν γίνεται και η Ναταλία Γερμανού με την καλεσμένη της Κωνσταντίνα Μιχαήλ απάντησαν ομόφωνα: Ναι. Κι εκεί άρχισαν τα χαμόγελα και η αμηχανία…

“Το έμαθα τρεις μήνες μετά την έναρξη του ειδυλλίου. Δεν χώρισα”, εξομολογήθηκε η Ναταλία.

“Έχεις κάνει σχέση με διάσημο που δεν την μάθαμε ποτέ;”, ήταν η επόμενη ερώτηση και από αυτήν βγήκαν στην επιφάνεια πολλά…

Τόσο η παρουσιάστρια, όσο και η ηθοποιός απάντησαν: Ναι. Η Ναταλία Γερμανού διευκρίνισε: “Δεν το μάθατε ποτέ. Ήμασταν κλειδαμπαρωμένοι, οξυγόνο παίρναμε με σωληνάκι από το παράθυρο, με φιάλες. Κανείς από τους δύο δεν ήθελε να το μάθετε”.

Κι εκεί παρενέβη η Κωνσταντίνα Μιχαήλ και έκανε μια απίθανη αποκάλυψη: “Ήξερα ότι με τη Ναταλία ήμασταν στο ίδιο νησί στον Ινδικό Ωκεανό. Έχει έρθει ο φίλος της Ναταλίας να πάρει φαγητό από εκεί που έτρωγα εγώ, για να το πάει στη Ναταλία, η οποία ήταν κλειδαμπαρωμένη στο ξενοδοχείο. Του λέω “Τι κάνεις; Πώς είσαι”; Μου λέει “Καλά, είμαι με τη Ναταλία”.

Αμήχανη η Ναταλία Γερμανού ομολόγησε πως δεν είχε καταλάβει ούτε σε ποιο νησί ήταν, ούτε με ποιον!

Πηγή: zappit.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 13:38