search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:02
MENU CLOSE

Μπέος: «Δεν μπορεί ο κ. Καραπαπάς να μπαίνει σε όλα τα γήπεδα, να βρίζει μάνες και να μην του μιλάει κανένας»

22.12.2019 20:28
Κάτοικοι των Σταγιατών έκαναν μήνυση και αγωγή σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου - Media

 

Φωτιές άναψαν όταν ο Αχιλλέας Μπέος είχε έντονο επεισόδιο με τον εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστα Καραπαπά κατά τη διάρκεια του αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Υπενθυμίζεται ότι και οι δύο αποβλήθηκαν από τον διαιτητή της αναμέτρησης Φωτιά καθώς όλα συνέβησαν λίγα μέτρα μακριά από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο δήμαρχος Βόλου μιλώντας στην ΕΡΤ αναφέρθηκε στο επεισόδιο εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα ως διερμηνέας, ενώ τόνισε ότι καθυβρίστηκε από τον Καραπαπά. 

«Ο λόγος που ήμουν στον πάγκο, επειδή έπαιξε παντού το θέμα, είναι πως γνωρίζω πέντε γλώσσες και μου ζητήθηκε να ήμουν στον πάγκο και να κάνω μετάφραση (σ.σ. εκεί χρησιμοποίησε και τη λέξη explain). Ομως θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο και την οικογένειά μου για την εικόνα αυτή που παρουσιάστηκε σε μία επίθεση του κύριου Καραπαπά απέναντι στο διαιτητικό τρίο, που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ πως αυτό το πράγμα πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσει. Να ξέρουν όλοι πως στην Ελλάδα δεν είναι όλοι υπάλληλοι ενός συστήματος και μιας σαπίλας, υπάρχει και η αξιοπρέπεια», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

«Στον Βόλο έχουμε περίσσια αξιοπρέπεια και για αυτό αντέδρασα ως άνθρωπος και ως δήμαρχος. . Για αυτό αντέδρασα.  Σήμερα εγώ με την είσοδό μου στον αγωνιστικό χώρο απειλήθηκε η οικογένειά μου και εγώ, από τους ανθρώπους ασφαλείας του κύριου Καραπαπά. Αν νομίζουν πως στα 60 μου χρόνια θα κυκλοφορώ με μπράβους είναι γελασμένοι. Εγώ έχω μάθει να κυκλοφορώ ελεύθερα».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:58