search
ΠΕΜΠΤΗ 26.03.2026 10:26
MENU CLOSE

Κομοτηνή: Στο Νοσοκομείο από πυροβολισμούς στον αέρα 16χρονη και 18χρονη

01.01.2026 19:00
Φωτογραφία αρχείου

Λίγα λεπτά μετά την αλλαγή του χρόνου δύο κοπέλες 16 και 18 ετών μεταφέρθηκαν στα επείγοντα του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου στην Κομοτηνή με τραύματα από σκάγια.

Σε συνοικία βόρεια του Νοσοκομείου Κομοτηνής άρχισαν να πυροβολούν λίγο πριν την αλλαγή του έτους, για να τηρήσουν το έθιμο. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, σκάγια από όπλο – πιθανώς από καραμπίνα – εκτοξεύτηκαν και χτύπησαν τις δύο κοπέλες στα πόδια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του xronos, δεν κινδυνεύει η ζωή τους, αλλά χρήζουν επισταμένης ιατρονοσηλευτικής περίθαλψης.

Διαβάστε επίσης

Αγρότες: Αντίστροφη μέτρηση για την πανελλαδική σύσκεψη μετά την υποδοχή του 2026 στα μπλόκα

Νίκος Ρωμανός: Αλληλέγγυοι άλλαξαν χρονιά έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού

«Για εμάς είσαι πάντα εδώ»: Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Σαμαρά για την αδελφή του Λένα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 26.03.2026 10:25