search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:42
MENU CLOSE

Πλοίο-φάντασμα με μακάβριο περιεχόμενο ξεβράστηκε σε ιαπωνικό νησί – Θρίλερ με δύο κεφάλια και 5 σκελετούς! (Photos)

28.12.2019 16:06
Πλοίο-φάντασμα με μακάβριο περιεχόμενο ξεβράστηκε σε ιαπωνικό νησί - Θρίλερ με δύο κεφάλια και 5 σκελετούς! (Photos)  - Media

 

Με ένα μακάβριο θέαμα ήρθαν αντιμέτωπες οι Αρχές στην Ιαπωνία, και συγκεκριμένα στο νησί Sado, όταν ένα πλοίο-φάντασμα έκανε ξαφνικά την εμφάνισή του. Το ξύλινο πλοίο βρέθηκε στις ακτές του νησιού στις 9:30 το πρωί και αμέσως η ακτοφυλακή έσπευσε στο σημείο.

Το δίχως άλλο, τα ευρήματα προκάλεσαν φρίκη, αφού μέσα στο πλοίο βρέθηκαν δύο κομμένα κεφάλια και συνολικά 5 σκελετοί. Λίγο αργότερα έγινε γνωστό πως το πλοίο είχε φύγει από τη Βόρειο Κορέα.

Προς το παρόν παραμένει άγνωστο για πόσο καιρό το πλοίο περιπλανιόταν στη θάλασσα ακυβέρνητο, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο ο θάνατος του πληρώματος να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Το πλοίο βρέθηκε στο νησί Sado της Ιαπωνίας.

Το ξύλινο καράβι είχε διακριτικά από την Βόρειο Κορέα και μάλιστα βρέθηκαν και προσωπικά έγγραφα, τα οποία εξετάζονται. Το ιαπωνικό πρακτορείο ειδήσεων NHK έκανε λόγο και για άλλα στοιχεία που οδηγούν προς την Βόρειο Κορέα, ωστόσο δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:42