search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:00
MENU CLOSE

Όταν η Τζένιφερ Λόπεζ σκεφτόταν να γίνει στρίπερ στην αρχή της καριέρας της (Photo)

05.01.2020 15:55
Τζένιφερ Λόπεζ: Πως έγινε η πιο ακριβοπληρωμένη Λατίνα ηθοποιός; - Media

 

Η καριέρα της ηθοποιού Τζένιφερ Λόπεζ θα ήταν διαφορετική, αν δεν πάλευε για τα όνειρά της και είχε ακολουθήσει άλλο μονοπάτι. 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και ηθοποιός, που πρόσφατα είδαμε στην ταινία «Επικίνδυνες Κυρίες» (“Hustlers”) στην οποία υποδύεται την στρίπερ Ραμόνα Βέγκα και μαζί με μια ομάδα στρίπερ κλέβει πλούσιους άνδρες, αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή στην αρχή της καριέρας της, σκεφτόταν να δοκιμάσει το στριπτιζ ως επάγγελμα.

«Υπήρξε μια στιγμή στη ζωή μου όταν οι φίλοι μου, που ήταν επίσης χορευτές, μου είπαν ότι έβγαζαν χιλιάδες δολάρια σε κλαμπ στο Νιου Τζέρσεϊ», δήλωσε η Λόπεζ στο περιοδικό W και το τεύχος που είναι αφιερωμένο στις καλύτερες ερμηνείες στον κινηματογράφο, τη χρονιά που πέρασε. «Μου είπαν ότι δεν χρειάζεται να είμαι γυμνόστηθη. Ακουγόταν πολύ καλό, το σκεφτόμουν όταν ήμουν άφραγκη και έτρωγα κάθε μέρα πίτσα, όμως δεν το έκανα ποτέ».

Αντί αυτού, η καριέρα της Λόπεζ απογειώθηκε όταν προτάθηκε για υποψηφιότητα Χρυσής Σφαίρας για το ρόλο της Σελίνα Πέρεζ στη δραματική, αυτοβιογραφική ταινία Selena που κυκλοφόρησε το 1997. Φέτος, είναι υποψήφια για Β′ Γυναικείο για την ερμηνεία της Ραμόνα στην ταινία «Επικίνδυνες Κυρίες». 

Η Ραμόνα είναι μια δυναμική χορεύτρια που έγινε στρίπερ και βρίσκει τρόπο να κερδίσει πολλά χρήματα, κλέβωντας χιλιάδες δολάρια από τους πελάτες της, που προέρχονται από τη Wall Street. «Είχα λίγο άγχος για την ταινία επειδή ποτέ δεν έχω υποδυθεί έναν χαρακτήρα τόσο σκοτεινό και περίπλοκο. Μου άρεσε που η Ραμόνα και οι άλλες γυναίκες παρουσιάζονται ισότιμες με τους προστάτες τους, τους άνδρες της Wall Street. Η Ραμόνα μου θυμίζει τη φίλη που όλοι έχουμε και η οποία είναι ενθουσιώδης, αλλά μπορεί να σε οδηγήσει σε προβλήματα. Πάντα σου λείπει αυτή η φίλη που έχει φύγει, όμως όταν βρίσκεστε ξανά μαζί, ανησυχείς μήπως βρεθείς σε κάποια περίεργη κατάσταση. Αυτή είναι η Ραμόνα», είπε η Λόπεζ.

Πηγή: People 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:59