search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:18
MENU CLOSE

Brad Pitt: «Έκοψα το ποτό χάρη στον Bradley Cooper»

10.01.2020 17:00
Την εξωτική ομορφιά της δείχνει η νέα σύντροφος του Μπραντ Πιτ (Video) - Media

 

Άλλο ένα βραβείο πήρε ο Brad Pitt αυτή τη φορά από το National Board of Review για τον ρόλο του στο “Κάποτε στο… Χόλιγουντ”. Την παρουσίαση του βραβείου έκανε ο Bradley Cooper, ο οποίος επαίνεσε την περιέργεια, την ακεραιότητα, την ψυχή αλλά και το εργασιακό ήθος του Pitt προτού αυτός ανέβει στη σκηνή, τον αγκαλιάσει και παραλάβει το βραβείο.

Σύμφωνα με το Jenny.gr στον ευχαριστήριο λόγο του, που ακολούθησε, ο 56χρονος Pitt όχι μόνο ανταπέδωσε τα καλά λόγια αλλά είχε κάτι παραπάνω να πει: “Οφείλω τη νηφαλιότητά μου στον Cooper”. “Σε ευχαριστώ Bradley. Ο Bradley έβαλε την κόρη του για ύπνο και έτρεξε ως εδώ για να το κάνει αυτό”, σχολίασε ο Pitt. “Είναι γλύκας. Έκοψα το ποτό χάρη σε αυτόν τον άνθρωπο και κάθε μέρα είναι καλύτερη από τότε. Σε αγαπώ και σε ευχαριστώ” του είπε.

Ο Cooper αντιμετώπιζε και αυτός σε νεότερη ηλικία πρόβλημα αλκοολισμού. Το 2012 είχε δηλώσει ότι είναι πλέον ένας νηφάλιος άνθρωπος αφού στα 29 του αποφάσισε να σταματήσει το αλκοόλ, θεωρώντας ότι θα του καταστρέψει τη ζωή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:18