search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:56
MENU CLOSE

Σοκ στο Χόλιγουντ: Αυτοκτόνησε στα 51 του χρόνια γνωστός ηθοποιός

14.01.2020 16:50
Σοκ στο Χόλιγουντ: Αυτοκτόνησε στα 51 του χρόνια γνωστός ηθοποιός - Media
 
Σοκαρισμένο είναι το Χόλιγουντ από την είδηση του θανάτου του Σταν Κιρς στα 51 του χρόνια.
 
Ο Κιρς αυτοκτόνησε στο μπάνιο του σπιτιού του όπου τον βρήκε η σύζυγός του Κρίστιν Γκριν απαγχονισμένο. Κάλεσε τις πρώτες βοήθειες όπου τον ανακήρυξαν νεκρό στο σημείο.
Ο Κιρς έγινε παγκοσμίως γνωστός ως Ρίτσι Ράιαν στη σειρά Χαϊλάντερ στο πλευρό του Άντριαν Πολ, όπου πρωταγωνίστησε στους έξι κύκλους της.
Ο Κιρς είχε επιτυχημένες εμφανίσεις σε πάρα πολλές σειρές, όπως τις JAG, Γενικό Νοσοκομείο και Φιλαράκια. Ήταν πολύ γνωστός καθηγητής υποκριτικής στο Λος Άντζελες.
 
Η σύζυγός του έγραψε σε ανάρτηση: «Θέλω να σας ευχαριστήσω για την αγάπη και τη στήριξη. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να απαντήσω σε όλα τα μηνύματα, τις κλήσεις και τα email αλλά έχω διαβάσει και ακούσει καθένα από αυτά. Αισθάνομαι γεμάτη αγάπη και είμαι αιωνίως ευγνώμων στον καθένα από εσάς».
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:55