search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:28
MENU CLOSE

Σία Κοσιώνη για Κώστα Μπακογιάννη: «Γίνονται γερά ντιμπέιτ στο σπίτι» (Video)

15.01.2020 08:44
Σία Κοσιώνη: Στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου με ανάρτηση στο Instagram - Media

 

Καλεσμένη του Νίκου Μουσινά στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» ήταν η Σία Κοσιώνη την Τρίτη, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για τον Κώστα Μπακογιάννη και για όλα όσα τους δένουν ως ζευγάρι.

«Φυσικά είμαι ερωτευμένη! Είμαστε μαζί από τα τέλη του 2013. Στο facebook είχα κάνει την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Πολλά πράγματα με κέρδισαν στον Κώστα. Το σημαντικότερο είναι ότι είναι ένας άνθρωπος που με κάνει και νιώθω τρομερά αισιόδοξη.

Με κάνει και νιώθω χαρά από την πρώτη στιγμή, με έκανε να νιώθω χαρούμενη, αισιόδοξη και ότι στραβό, δύσκολο, δύστροπο μας συμβαίνει, μου δημιουργεί αυτή την αίσθηση ότι… δεν έγινε τίποτα, θα τα καταφέρουμε, πάμε παρακάτω, όλα καλά.

Με κάνει χαρούμενη, αισιόδοξη και μου δίνει σιγουριά. Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου με έναν πολιτικό, μα ποτέ. Φυσικά και μιλάμε για πολιτικά, άλλοτε συμφωνούμε, άλλοτε διαφωνούμε, γίνονται πολύ γερά ντιμπέιτ σε αυτό το σπίτι. Αυτό που μου άρεσε στον Κώστα από την πρώτη στιγμή είναι ότι δεν έμοιαζε με πολιτικό, δηλαδή έχει μια πολύ μεγάλη κόντρα στον χαρακτήρα του. Δεν συμπεριφέρεται σαν πολιτικός και αυτό το βρήκα πολύ γοητευτικό. Και ελπίζω να το κρατήσει για το καλό του», είπε μεταξύ άλλων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 11:26