search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:48
MENU CLOSE

Η κόρη της ασθενούς που βρήκε στο φαγητό της σκουλήκι δείχνει τη φωτογραφία (Photos)

15.01.2020 14:47
Η κόρη της ασθενούς που βρήκε στο φαγητό της σκουλήκι δείχνει τη φωτογραφία (Photos) - Media

 

Αναστατωμένη είναι η οικογένεια της ασθενούς που πριν από λίγες μέρες εντόπισε σκουλήκι σε νοσοκομειακό φαγητό στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.

Η κόρη της ασθενούς επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο και του έστειλε τη φωτογραφία, η οποία αποδεικνύει ότι το περιστατικό είναι υπαρκτό. Στο νοσοκομείο, προκλήθηκε μάλιστα, πολύ μεγάλη η αναστάτωση. Όλος ο θάλαμος και οι ασθενείς ήταν σοκαρισμένοι, όπως είπε η κόρη της.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο:

“Τη φωτογραφία μου την έστειλε η κόρη της ασθενούς που βρήκε το σκουλήκι στο μπιφτέκι της. Μου είπε ότι η μητέρα της ήταν σοκαρισμένη και μάλιστα ότι την πλησίασαν διάφοροι στο νοσοκομείο και της είπαν  να μην προβεί σε καταγγελία. Η οικογένεια, ωστόσο, με ενημέρωσε ότι προχώρησε σε καταγγελία στις υγειονομικές αρχές, γιατί θεωρούν το γεγονός απαράδεκτο. Όλος ο θάλαμος και οι υπόλοιποι ασθενείς ήταν σοκαρισμένοι”, τονίζει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Η ανακοίνωση της Διοίκησης του Γενικού Κρατικού Νίκαιας

Με ανακοίνωσή του ο νέος Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας, ο οποίος διορίστηκε μετά το σχετικό περιστατικό, αντέδρασε άμεσα, ενώ έχει ήδη διατάξει τη διεξαγωγή προκαταρκτικής εξέτασης (ΕΔΕ) για να διαλευκανθεί πλήρως το εν λόγω περιστατικό. Παράλληλα, έχουν ενημερωθεί, όπως λέει, και οι αρμόδιες κρατικές αρχές.

Επίσης, ο διοικητής αναφέρει ότι οι έλεγχοι στα μαγειρεία του νοσοκομείου είναι καθημερινοί, ενώ επιτόπια έρευνα μετά το περιστατικό, δεν έδειξε πρόβλημα στο χώρο της παρασκευής του φαγητού.

Συγκεκριμένα ο Διοικητής της Νίκαιας, αναφέρει:

“Καθημερινά διενεργείται εξονυχιστικός έλεγχος στον χώρο των μαγειρείων , από την επόπτρια Δημόσιας Υγείας  και την Προϊσταμένη του Τμήματος Διατροφής. Κατόπιν της οικείας αναφοράς  διενεργήθηκε αυτοψία στον χώρο παρασκευής των γευμάτων από την Διοίκηση, από κοινού με την επόπτρια Δημόσιας Υγείας , προκειμένου να διασφαλιστεί η ποιότητα των υλικών και η ασφαλής διαδικασία παρασκευής των γευμάτων και διαπιστώθηκε η εύρυθμη λειτουργία των χώρων ενδιαιτήσεως”.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:48