search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 03:52
MENU CLOSE

Άγριος καυγάς στο πλατό – Κεγκέρογλου κατά δημοσιογράφου: Κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο (Video)

20.01.2020 13:27
Άγριος καυγάς στο πλατό - Κεγκέρογλου κατά δημοσιογράφου: Κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο (Video) - Media

 

Άγριος καβγάς ξέσπασε το πρωί της Δευτέρας στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, μεταξύ του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Βασίλη Κεγκέρογλου και του δημοσιογράφου Γιάννη Στρατάκη.

Η συζήτηση ξέφυγε από τα όρια και δημιουργήθηκε ένταση στο πλατό, με τον παρουσιαστή και τους υπόλοιπους καλεσμένους να παρακολουθούν εμβρόντητοι.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, αναφερόμενος στη χθεσινή συγκέντρωση στο Σύνταγμα εναντίον των μεταναστών και των προσφύγων, καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκε Γερμανός δημοσιογράφος της Deutsche Welle.

Ο δημοσιογράφος, εκείνη την ώρα, παρενέβη λέγοντάς του πως κάποιοι συνωστίζονταν στις πλατείες με τη συγκεκριμένη μερίδα κόσμου, προκειμένου να διαδηλώσουν ενάντια στην εξωτερική πολιτική της χώρας.

Ο κ. Κεγκέρογλου απάντησε στον δημοσιογράφο ότι «με αυτούς ήσαστε μαζί στην πλατεία το ’11 κ. Στρατάκη. Ψάχνεσαι για να το ακούσεις» με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Εσείς κυβερνήσατε με τον Σαμαρά και τέρμα αυτή η καραμέλα».

Και τότε η κατάσταση ξεκίνησε να βγαίνει εκτός ορίων. Ο κ. Κεγκέρογλου του ζήτησε να μην τον διακόπτει όταν μιλάει, με την απάντηση που πήρε να είναι: «Γιατί, ποιος είσαι, ο πάπας;».

«Εσύ κοιμόσουν κάθε βράδυ με τον Καμμένο», λέει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ με τον κ. Στρατάκη να αναφέρει: «Εσύ κοιμόσουν με τον Σαμαρά. Άσε μας τώρα. Τραβάς τη ζώνη σου για καυγά! Έτσι θα αποκτήσετε πολιτική θέση;».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15