search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:36
MENU CLOSE

Πήλιο: Ένοχος ο σκύλος για τον θάνατο της 70χρονης – Τα δαγκώματα τη σκότωσαν

21.01.2020 07:33
Πήλιο: Ένοχος ο σκύλος για τον θάνατο της 70χρονης - Τα δαγκώματα τη σκότωσαν - Media

 

Από δαγκωματιές σκύλου προήλθε ο θάνατος της 70χρονης γυναίκας στα Καλά Νερά Πηλίου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στην αυλή του σπιτιού της ενώ ο σκύλος της ράτσας ντόγκο αρτζεντίνο, ήταν κοντά σε εκείνη με τη μουσούδα του γεμάτη αίματα.

Η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης έχει παραγγείλει ακόμη τοξικολογικές εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων θα κοινοποιηθούν σε περίπου ένα μήνα.

Οπως αναφέρει το in.gr, επισημαίνεται ότι για το εν λόγω θέμα δεν έχουν γίνει ακόμη ανακοινώσεις. Η οικογένεια της άτυχης γυναίκας πιστεύει ότι ο σκύλος δεν είχε πρόθεση να της κάνει κακό και ότι έτρεξε κοντά της για να τη βοηθήσει και όχι για να της επιτεθεί.

Η Αστυνομία, μετά τα εμφανή δαγκώματα στο σώμα της γυναίκας, είχε χαρακτηρίσει τον θάνατο ως «αιφνίδιο περιστατικό» και είχε παραγγείλει τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Μετά τη διαπίστωση του θανάτου ενημέρωνε ότι η 70χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας με την καρδιά της, με βάση τις πρώτες αναφορές από τους οικείους της, ενώ το πρωί του περασμένου Σαββάτου είχε ενημερώσει τον σύζυγό της ότι αισθανόταν ζάλη.

 

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:35