28/02/2020 20:29:27

 «ΣΥΡΙΖΑ TV» με πανελλαδική εμβέλεια θέλουν στην Κουμουνδούρου

 «ΣΥΡΙΖΑ TV» με πανελλαδική εμβέλεια θέλουν στην Κουμουνδούρου - Media

 

Εδώ και καιρό στην Κουμουνδούρου εκτιμούν ότι το κόμμα τους είναι ανίσχυρο στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και όχι άδικα.

Όπως αναφέρει το «Έθνος της Κυριακής», στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι η Νέα Δημοκρατία έχει επικρατήσει πλήρως στον συγκεκριμένο τομέα, επομένως δυσκολεύει πολύ η επικοινωνία τους με τους πολίτες.

Με αυτά τα δεδομένα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσανατολίζεται στο να δημιουργήσει μέσα ενημέρωσης με ιδίους πόρους, αλλά και με την αναδιάταξη των δυνάμεων στα κομματικά Μέσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, εδώ και μερικές εβδομάδες βρίσκεται σε εξέλιξη διαπραγμάτευση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και κανάλι τοπικής εμβέλειας στην Αττική, έτσι ώστε το κόμμα να «αγοράσει» αρκετό τηλεοπτικό χρόνο.

Αν τελικά θα καρποφορήσει η διαπραγμάτευση, δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Βλέπετε, υπάρχουν και αρνητικές εισηγήσεις για το εγχείρημα, καθώς κάποιοι επιζητούν πιο προωθημένες λύσεις. Που σε απλά ελληνικά σημαίνει άδεια πανελλαδικής εμβέλειας…

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.