search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 05:54
MENU CLOSE

Χοακίν Φίνιξ: Μετά τα SAG Awards δεν πήγε σε πάρτι, αλλά σε διαμαρτυρία (Photos/Video)

21.01.2020 19:52
Χοακίν Φίνιξ: Μετά τα SAG Awards δεν πήγε σε πάρτι, αλλά σε διαμαρτυρία (Photos/Video) - Media

 

Αμέσως μετά την 26η τελετή απονομής των βραβείων SAG, όπου απέσπασε ακόμα ένα βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου για το «Joker», ο Χοακίν Φίνιξ δεν πήγε στα πάρτι που ακολουθούν τα βραβεία. Σύμφωνα με το flix.gr, φορώντας ακόμα το σμόκιν του, οδήγησε προς το Βέρνον της Καλιφόρνιας και πήγε σε ένα σφαγείο, όπου φιλοζωικές οργανώσεις είχαν προγραμματίσει μία ολονύχτια διαμαρτυρία για την προγραμματισμένη σφαγή των χοίρων που θα ακολουθούσε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best villain on screen, best hero in life. Joaquin Phoenix came out to bear witness after winning the SAG Award for Best Male Actor. @bobbysud . . @laanimalsave pig vigil . . ‼️Visit our website for more information or starting your own group www.laanimalsave.org ‼️Text PIGS to 66866 to get vigil details weekly ‼️Get shirts, hoodies, tote bags, buttons and more at our weekly pig vigils! ‼️Questions? Email [email protected] ⚠️Wednesday pig vigils are with @animalalliancenetwork Please contact them for details #vegan #govegan #slaughterhouse #endspeciesism #animalrights #bekind #animallover #vegansofig #factoryfarming #activism #animalliberation #compassion #dinner #meat #mcdonalds #laanimalsave #thesavemovement #wakeupworld @thesavemovement

A post shared by Los Angeles Animal Save (@laanimalsave) on

Η «Los Angeles Animal Save» που διοργάνωσε την διαμαρτυρία είναι η μεγαλύτερη φιλοζωική οργάνωση στο Λος Αντζελες και συμπεριλαμβάνει 700 μικρότερες τοπικές οργανώσεις της Καλιφόρνιας. Τα μέλη της διοργανώνουν συχνά τέτοιες διαμαρτυρίες έξω από σφαγεία και εργοστάσια επεξεργασίας κρέατος. Την Κυριακή, ο Φίνιξ στάθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλους ακτιβιστές όταν ξεφόρτωσαν το κοπάδι των χοίρων που προοριζόταν για την πρωινή σφαγή. Οι διαμαρτυρίες αυτές είναι ειρηνικές και έχουν ως στόχο την παρουσία «μαρτύρων». Οι φιλόζωοι προσφέρουν νερό και συμπαράσταση στα ζώα.

«Πολύς κόσμος δεν γνωρίζει τα βασανιστήρια και την αγωνία των ζώων στις διαδικασίες σφαγής των εργοστασίων κρέατος. Εγώ στέκομαι εδώ ως μάρτυρας. Οφείλω να είμαι εδώ.» δήλωσε ο Φίνιξ σε ρεπόρτερ του CNN.

«Εχουμε ηθική υποχρέωση να μιλήσουμε για αυτό το θέμα και να το αποκαλύψουμε στο κοινό ακριβώς όπως είναι. Μάς έχουν πουλήσει την εικόνα των ευτυχισμένων ζώων στις φάρμες, τις βάζουν ετικέτες στα πακέτα με τον κιμά, και είναι ένα ψέμα. Ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια και είναι υποχρέωσή μας να την πούμε.»

«Ο Χοακίν έρχεται συχνά σε τέτοιες διαμαρτυρίες» δήλωσε η Εϊμι Τζιν Ντέιβις, Πρόεδρος της οργάνωσης. «Η παρουσία του έχει εμπνεύσει πολύ κόσμο – τοπικά, αλλά και διεθνώς. Είμαστε ευγνώμωνες για τη φωνή του που μάς δίνει φωνή.»

Ο Φίνιξ φαίνεται πώς δεν μιλάει απλώς για το καθήκον μας απέναντι στο περιβάλλον, όπως έκανε στον ευχαριστήριο λόγο του στις Χρυσές Σφαίρες. Πιέζει γα vegan menu (το πέτυχε στις Σφαίρες και από ό,τι διαβάζουμε το πέτυχε και στα Οσκαρ: η οργάνωση WME έχει αναλάβει την οσκαρική δεξίωση) και βάζει πλάτες, όπου κι όπως μπορεί.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 01:30