search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:28
MENU CLOSE

Έρχεται πρόταση της Γουλβς που θα καλύπτει τη ρήτρα για Ολιβέιρα

21.01.2020 21:18
Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ για ΟΑΚΑ - Media

 

Θέμα χρόνου θεωρείται να επανέλθει η Γουλβς για τον Νέλσον Ολιβέιρα. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία, αναμένεται πρόταση που θα καλύπτει τη ρήτρα.

Αποφασισμένη να επανέλθει για την απόκτηση του Νέλσον Ολιβέιρα είναι η Γουλβς.

Πληροφορίες από την Πορτογαλία, που προέρχονται από το περιβάλλον του Ζόρζε Μέντες και μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης, αναφέρουν ότι η αγγλική ομάδα θα καταθέσει νέα πρόταση εντός 1-2 ημερών.

Αυτή η πρόταση θεωρείται ότι θα καλύπτει τη ρήτρα των 6,5 εκατ. ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του Πορτογάλου και σε μια τέτοια περίπτωση, η «Ένωση» δεν θα μπορεί να κάνει κάτι άλλο από τον να παραχωρήσει τον παίκτη.

Εφόσον συμβεί αυτό, θεωρείται δεδομένο ότι βασικός και μεγάλος στόχος των «κιτρινόμαυρων» για την αντικατάστασή του είναι ο Σέρχιο Αραούχο.

Είναι ξεκάθαρο ωστόσο ότι η απόκτησή του (που θεωρείται δεδομένη από τα ισπανικά ΜΜΕ) θα προχωρήσει μονάχα αν νωρίτερα έχει πωληθεί ο Ολιβέιρα και όχι με ταυτόχρονη παραμονή του Πορτογάλου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 19:28