30/03/2020 14:56:13

Όλγα Κεφαλογιάννη: Χώρισε μετά από εννιά χρόνια - «Χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή» 

Όλγα Κεφαλογιάννη: Χώρισε μετά από εννιά χρόνια - «Χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή»  - Media

 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει απασχολήσει για το περιεχόμενο της δουλειάς της και όχι για τα προσωπικά της. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εδώ και περίπου εννέα χρόνια ήταν παντρεμένη με τον Μάνο Πενθερουδάκη, ωστόσο απέφευγε να εκθέτει αυτό το κομμάτι της ζωής της.

Δίνοντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Athens Voice και την Ελένη Κυριακίδου, η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε ότι ο γάμος της έκανε τον κύκλο του και πλέον διανύει τη φάση της ανασύνταξης, όπως συμβαίνει σε κάθε καινούργια αρχή. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου «Σε προσωπικό επίπεδο; Πώς πιστεύετε ότι θα είναι η καινούργια χρονιά; Τι στόχους βάζετε;» εκείνη απαντά με πάσα ειλικρίνεια:

«Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή».

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.