search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:10
MENU CLOSE

Όλγα Κεφαλογιάννη: Χώρισε μετά από εννιά χρόνια – «Χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή» 

23.01.2020 09:16
Κεφαλογιάννη «καρφώνει» Μενδώνη: Δεν βρήκαμε τους κατάλληλους τρόπους για να στηρίξουμε τους καλλιτέχνες, χάσαμε την συναισθηματική επαφή - Media

 

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει απασχολήσει για το περιεχόμενο της δουλειάς της και όχι για τα προσωπικά της. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εδώ και περίπου εννέα χρόνια ήταν παντρεμένη με τον Μάνο Πενθερουδάκη, ωστόσο απέφευγε να εκθέτει αυτό το κομμάτι της ζωής της.

Δίνοντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Athens Voice και την Ελένη Κυριακίδου, η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε ότι ο γάμος της έκανε τον κύκλο του και πλέον διανύει τη φάση της ανασύνταξης, όπως συμβαίνει σε κάθε καινούργια αρχή. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου «Σε προσωπικό επίπεδο; Πώς πιστεύετε ότι θα είναι η καινούργια χρονιά; Τι στόχους βάζετε;» εκείνη απαντά με πάσα ειλικρίνεια:

«Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 11:09