search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:34
MENU CLOSE

«Δεν σας παίρνει να έχετε απέναντί σας αυτούς που έχουν οι Έλληνες στα χείλη στις χαρές και τις λύπες» – Ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό

26.01.2020 09:15
«Δεν σας παίρνει να έχετε απέναντί σας αυτούς που έχουν οι Έλληνες στα χείλη στις χαρές και τις λύπες» - Ανοιχτή επιστολή στον πρωθυπουργό  - Media

 

«Η Μουσική δεν συγχωρεί τα φάλτσα» επισημαίνει ο κληρονόμος του μεγάλου λαϊκού συνθέτη Θεόδωρου Δερβενιώτη στον πρωθυπουργό. 

Στην ανοιχτή του επιστολή προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Σπύρος Δερβενιώτης ζητά να δοθεί «άμεσα, τώρα» άδεια λειτουργείας στην ΕΔΕΜ και υπενθυμίζει όσα είχαν ειπωθεί προεκλογικά στη συνάντηση του με τους Έλληνες δημιουργούς. 

Ολόκληρη η επιστολή:

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΗ, ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΘΕΤΗ ΘΟΔΩΡΟΥ ΔΕΡΒΕΝΙΩΤΗ

Κύριε Πρωθυπουργέ
Κοντεύει ένας χρόνος από τη συνάντησή σας με τους Έλληνες δημιουργούς μουσικής-μια συνάντηση που «αρμέξατε» όσο μπορούσατε επικοινωνιακά εν όψει εκλογών. Εννέα μήνες για να είμαστε ακριβείς, αλλά η «γέννα» που υποσχεθήκατε, δηλαδή ένας ανεξάρτητος οργανισμός συλλογικής διαχείρισης των δικαιωμάτων των δημιουργών, ακόμα κοιλοπονάει, ενώ ήδη είστε επτά μηνών κυβέρνηση.
Θα ήταν αποκαρδιωτικό, αν δεν ήταν εξοργιστικό: Ό,τι βλέπει το φως της δημοσιότητας, τεκμηριώνει σιγά σιγά ότι η χρονοκαθυστέρηση δεν γίνεται από ανικανότητα, αλλά βάσει σχεδίου προκειμένου να λάβουν δεσπόζουσα θέση πάσης φύσεως ιδιωτικά συμφέροντα.
Θα ήταν εξοργιστικό, αν δεν ήταν θρασύδειλο: ΚΡΥΒΕΣΤΕ (ναι, κρύβεστε) πίσω από την Υπουργό Πολιτισμού σας, η οποία με τη σειρά της κρύβεται, πότε στη σιωπή και πότε στον αντιπερισπασμό, μέχρι να έχουν να κάνουν οι δημιουργοί με τετελεσμένα. Δεν ήταν όμως η κυρία Μενδώνη που πρωταγωνιστούσε σε φροντισμένα βίντεο με τους δημιουργούς σα φόντο της προεκλογικής σας παράστασης. ΕΣΕΙΣ ήσασταν. Κι όταν οι ίδιοι οι δημιουργοί σάς κυνηγάνε σήμερα ακόμα κι απ’ τον τάφο, ΕΣΑΣ στοιχειώνουν-όχι την Αμφίπολη Υπουργό σας ή την «εκπρόσωπο Τάφου» σύμβουλό της.
Δεν ξέρω αν ήταν αυτή ή κάποια άλλη σύμβουλος που σας έπεισε ότι «σας παίρνει» να έχετε απέναντί σας αυτούς που έχουν οι Έλληνες στα χείλη τους στις χαρές και τις λύπες τους.
Δεν σας παίρνει.
Δώστε άδεια λειτουργίας στην Ε.Δ.Ε.Μ. άμεσα, ΤΩΡΑ.
Η Μουσική δεν συγχωρεί τα φάλτσα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 07:30