search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:55
MENU CLOSE

Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: «Αποσύρουμε όλες τις ομάδες»

27.01.2020 21:24
Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ: «Αποσύρουμε όλες τις ομάδες» - Media

 

Με ανακοίνωσή του ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ γνωστοποιεί πως μετά την εισήγηση της ΕΕΑ για ανάκληση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα σε «δικέφαλο του βορρά» και Ξάνθη, αποσύρει όλες τις ομάδες ανδρών και γυναικών από τα πρωταθλήματα όλων των αθλημάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ έχει ως εξής: «Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΠΑΟΚ, σε έκτακτη συνεδρίασή του αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της Τούμπας και με αφορμή την άδικη, ανερμάτιστη και στοχευμένη εις βάρος του ΠΑΟΚ απόφαση – παρωδία της Ε.Ε.Α. δηλώνει ως πρώτο μέτρο αντίδρασης, την απόσυρση όλων των επαγγελματικών, ημι-επαγγελματικών κι ερασιτεχνικών τμημάτων του Σωματείου μας, ανδρών και γυναικών, ομαδικών κι ατομικών αθλημάτων, από κάθε ελληνική εγχώρια διοργάνωση σε περίπτωση που το παρατράγουδο περί πιθανής μετοχικής σχέσης του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη συνεχιστεί.

Καλούμε κάθε συντεταγμένο όργανο της πολιτείας να πάρει τις ευθύνες του.

Όπως είδαμε όλοι στον αγώνα της Τούμπας η ομάδα πλέον κινδυνεύει από τον αποπροσανατολισμό όλων από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι.

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, ως οιονεί κάτοχος του 10% του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, δηλώνει την πρόθεσή του να κινηθεί νομικά κατά όλων των φυσικών προσώπων, οι οποίοι λόγω της θέσης τους διαπράττουν η θα διαπράξουν το δικαίωμα της παράβασης καθήκοντος.

Το ίδιο ισχύει και για κάθε πρόσωπο, το οποίο απεργάζεται κι εκτελεί κακόβουλα και προβοκατόρικα σενάρια εις βάρος των καλώς εννοουμένων και νόμιμων συμφερόντων της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Καλούμε το πολιτικό προσωπικό της Β. Ελλάδος, βουλευτές, ευρωβουλευτές και υπουργούς, το οποίο διακρίνεται μέχρι στιγμής για την εκκωφαντική του σιωπή μπροστά στις πραξικοπηματικές κινήσεις των γνωστών παράκεντρων εξουσίας της “πρωτεύουσας” να λάβει θέση, καθώς άμεσα θα κληθεί για να λάβει γνώση και να τοποθετηθεί επίσημα.

Τέλος, καλούμε τους οπαδούς και το φίλαθλο κόσμο της ομάδας να είναι σε διαρκή επαγρύπνηση για την προστασία των δικαίων του Σωματείου μας.

Δηλώνουμε δε την απόλυτη στήριξή μας στον Ιβάν Σαββίδη, του οποίου η παρουσία στα κοινωνικά, οικονομικά και αθλητικά δρώμενα της χώρας μόνο ευεργετικές συνέπειες είχε και συνεχίζει να έχει… Κάθε επίθεση εναντίον του είναι επίθεση κατά του ΠΑΟΚ γενικά και εναντίον καθενός από εμάς ειδικότερα…

Όσο για εσάς κ. Αυγενάκη, σας ενημερώνουμε ότι για τον ΠΑΟΚ είστε persona non grata…

Φροντίστε να μη σας γράψει η ιστορία σαν ενόχους εσχάτης προδοσίας εις βάρος της χώρας. Ο νοών νοείτω…

Επιφυλασσόμαστε παντός νομίμου δικαιώματός μας…».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 12:54