search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:02
MENU CLOSE

Εκτός εαυτού σύζυγος κόβει τον λαιμό της εγκύου γυναίκας του ενώ έκαναν σεξ (Photos)

05.02.2020 15:43
Εκτός εαυτού σύζυγος κόβει τον λαιμό της εγκύου γυναίκας του ενώ έκαναν σεξ (Photos) - Media

 

Ομολόγησε ότι χρησιμοποίησε τη λεπίδα ξυραφιού για να κόψει τον λαιμό της εγκυμονούσας συζύγου του ενώ έκαναν σεξ, σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές.

Οι αρχές υποστηρίζουν ότι ο 21χρονος Marcelo Araújo παραδέχτηκε στην ανάκριση ότι σκότωσε την 22χρονη Francine dos Santos, αφού καβγάδισαν για το ότι έμεινε έγκυος για τρίτη φορά.

Το ζευγάρι είχε ήδη δύο παιδιά, μια κόρη ηλικίας τεσσάρων ετών και έναν γιο δύο ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε ότι δεν ήθελε άλλα παιδιά για να μοιράζεται τη σύζυγό του μαζί τους και ότι μισεί το οικονομικό βάρος που του έθεσε ως νεαρός μπαμπάς.

Ο ύποπτος βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος μετά το έγκλημα, με τραύματα στον λαιμό και στους καρπούς του, στο οικογενειακό σπίτι του στο Várzea Paulista, στο Σάο Πάολο.

Η αστυνομία δήλωσε ότι προφανώς αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Ο 21χρονο ομολόγησε το έγκλημα ύστερα από έξι εβδομάδες ανάκρισης, κατά τις οποίες ο κατηγορούμενος έδωσε διαφορετικές εκδοχές του τι συνέβη.

Σύμφωνα με τους ντετέκτιβ, ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι στις 22 Δεκεμβρίου του περασμένου έτους, το ζευγάρι ξεκίνησε να συζητά τα σχέδιά του για το οικογενειακό δείπνο τους τα Χριστούγεννα, αλλά η ένταση κλιμακώθηκε και μετατράπηκε σε καβγά για την εγκυμοσύνη.

Λίγο μετά τον καβγά, το ζευγάρι φάνηκε να έλυσε τις διαφορές του και κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμαρα.

Αλλά κατά τη διάρκεια του έντονου σεξ, ο ύποπτος μαχαίρωσε αρκετές φορές τη σύζυγό του, με ένα μαχαίρι πριν της κόψει το λαιμό με μια λεπίδα ξυραφιού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 10:57