search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:16
MENU CLOSE

ΟΑΕΔ: Υπό κατάληψη το κτίριο της διοίκησης – Μόνιμη και σταθερή δουλειά απαιτούν οι «ωφελούμενοι»

06.02.2020 09:48
ΟΑΕΔ: Δίμηνη παράταση στα επιδόματα ανεργίας - Ποιοι είναι οι δικαιούχοι - Media

 

Σε κατάληψη στο κτίριο της Διοίκησης του ΟΑΕΔ προχώρησε από χθες, Πέμπτη, το Συντονιστικό Αγώνα Εργαζομένων του «Ειδικού Προγράμματος Απασχόλησης του ΟΑΕΔ για 5.500 άνεργους πτυχιούχους ηλικίας 22-29» .

Οπως αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους, η κίνηση αυτή γίνεται στο πλαίσιο του αγώνα μας για την ανανέωση των συμβάσεων όλων των συμβασιούχων, ενάντια στις απολύσεις, τις ελαστικές σχέσεις εργασίας, την πολιτική ανακύκλωσης της ανεργίας, για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλες/ους σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

«Στην κατάληψη προχωρήσαμε μετά τον εμπαιγμό από πλευράς κυβέρνησης σχετικά με συνάντησή μας με τον Υπουργό Εργασίας προκειμένου να καταθέσουμε τα αιτήματά μας. Παλεύουμε για την ανανέωση των συμβάσεών μας εδώ και μήνες, έχουμε προχωρήσει σε στάσεις εργασίας, απεργίες και κινητοποιήσεις. Απαιτούμε εδώ και τώρα την 12μηνη ανανέωση των συμβάσεων μας! Απαιτούμε συνάντηση με τον κ. Βρούτση! Τέρμα πια στον εμπαιγμό!», αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Τέλος να σημειωθεί ότι οι «ωφελούμενοι» του ΟΑΕΔ πραγματοποιούν στάση εργασίας από την αρχή του ωραρίου μας ως τις 12 το μεσημέρι, μετά από σχετική απόφαση της ΑΔΕΔΥ, με αίτημα την ανανέωση των συμβάσεών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15