04/06/2020 12:20:31

Το παράπονο ενός μοντέλου: «Με απέβαλαν από το tinder επειδή είμαι καυτή και δεν πίστευαν ότι είμαι εγώ»

Το παράπονο ενός μοντέλου: «Με απέβαλαν από το tinder επειδή είμαι καυτή και δεν πίστευαν ότι είμαι εγώ» - Media

 

Η 26χρονη Χόλι Βαλεντίν από την Καλιφόρνια, είναι μια όμορφη γυναίκα. Είναι ξανθιά, έχει ένα γλυκό πρόσωπο και οι αναλογίες του κορμιού της είναι κάτι που κανένα ανδρικό μάτι δεν μπορεί να προσπεράσει αβίαστα.

Η Χόλι είναι μοντέλο του instagram, από αυτά που κατά χιλιάδες υπάρχουν σε αυτό το μέσο κοινωνικής δικτύωσης και έχει πάρα πολλούς ακολούθους που αγγίζουν το 1.000.000.

Η ζωή της Χόλι φαίνεται ότι άρχιζε και τελείωνε στον εικονικό κόσμο του ίντερνετ, αφού ήταν η ίδια είχε προφίλ και στο σαιτ γνωριμιών το tinder.

Οι φωτογραφίες της εκεί «κόλαζαν ακόμη και άγιο» και τα like που εισέπραττε διαδέχονταν το ένα το άλλο. Η ίδια δεν απαντούσε στα περισσότερα με αποτέλεσμα οι άνδρες που έμεναν δίχως απάντηση να της κάνουν αναφορά πως το προφίλ της είναι ψεύτικο και πως δεν μπορεί μια γυναίκα με τέτοιο κορμί να ψάχνει ερωτικό σύντροφο μέσα από το tinder.

Οι διαχειριστές της πλατφόρμας από τις τόσες πολλές αναφορές που πήραν για το προφίλ της Χόλι, θεώρησαν και εκείνοι ότι είναι ψεύτικο και τη διέγραψαν.

Η Χόλι έπεσε σε μαύρη θλίψη: «Είναι δυνατόν να με αποβάλουν από το tinder επειδή είμαι τόσο καυτή και δεν πιστεύουν ότι είμαι εγώ» αναρωτιέται.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.