search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:30
MENU CLOSE

Οριστικό: Δεν θα γίνει η καρναβαλική παρέλαση φέτος στη Θεσσαλονίκη – Δείτε γιατί

14.02.2020 17:52
Οριστικό: Δεν θα γίνει η καρναβαλική παρέλαση φέτος στη Θεσσαλονίκη - Δείτε γιατί - Media

 

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έγινε η επίσημη ανακοίνωση της ματαίωσης των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη Θεσσσαλονίκη.

Η εταιρεία Thessaloniki Drasis και ο πρόεδρός της κ. Γρηγοριάδης Μίκης, στην λιτή ανακοίνωσή τους αναφέρουν ότι η ακύρωση γίνεται λόγω αντικειμενικών δυσκολιών που προέκυψαν κατά τη φάση της προετοιμασίας και σχετίζονται αμιγώς με ζητήματα έλλειψης χρόνου. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το Ράδιο Θεσσαλονίκη το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρξαν πολλά προβλήματα στην προετοιμασία του καρναβαλιού.

Οι έντονες αντιδράσεις που προέκυψαν από φορείς, δημοτικές παρατάξεις και ευρύτερο κόσμο της πόλης σε συνδυασμό με κάποια αρνητικά δημοσιεύματα έκαναν αρκετούς, ακόμα και στην διοίκηση του δήμου να μπει σε δεύτερες σκέψεις.

Έτσι, οι διοργανωτές ακύρωσαν οριστικά όλες τις εκδηλώσεις που θα ξεκινούσαν από την Τσικνοπέμπτη και θα ολοκληρώνονταν την Κυριακή 1 Μαρτίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:27