search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:38
MENU CLOSE

Τζάστιν Μπίμπερ: Κλαίω δημόσια γιατί είμαι συναισθηματικός (Photo)

18.02.2020 17:49
Τζάστιν Μπίμπερ: Κλαίω δημόσια γιατί είμαι συναισθηματικός (Photo) - Media

 

Ο Justin Bieber μερικές φορές αισθάνεται σαν να μην «έχει την άδεια» να εκφράσει αρνητικά συναισθήματα μπροστά στο κοινό του.

Οι θαυμαστές του ανησυχούσαν γι ‘αυτόν το 2018 όταν εμφανίστηκε με δάκρυα στα μάτια του σε φωτογραφίες, αλλά απλώς ήταν έντονα φορτισμένος συναισθηματικά εκείνη την ημέρα.

«Είμαι ένας κανονικός άνθρωπος και κλαίω», είπε.

«Όταν είμαι στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και ψάχνω για διάφορα στο διαδίκτυο και οι άνθρωποι είναι κάπως σαν “Ο Justin είναι αναστατωμένος, γιατί είναι αναστατωμένος;” Είναι σαν να μην μου επιτρέπουν να είμαι αναστατωμένος. Δεν έχω άδεια να είμαι άνθρωπος και να ρίχνω δάκρυα. Υπάρχουν τόσοι πολλοί άνθρωποι κάθε μέρα που βρίσκονται σε μια συζήτηση με το κορίτσι τους ή τη σύζυγό τους ή τη μαμά τους και καταρρέουν» δήλωσε.

«Αλλά δεν έχουν φωτογραφικές μηχανές για να το καταγράψουν. Έτσι οι άνθρωποι είναι κάπως “Είναι εντάξει, βρίσκεται σε ψυχική κρίση;” Και είμαι μόνο συναισθηματικός … και αυτό είναι εντάξει», πρόσθεσε.

Ο Justin Bieber παραδέχεται επίσης ότι κατά καιρούς αισθάνεται «απογοητευμένος» και «εξοργισμένος».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:38