search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:24
MENU CLOSE

Η αδερφή της Γκρέτα Τούνμπεργκ ξεκινά καριέρα τραγουδίστριας – Θα παίξει σε μιούζικαλ (Photos)

20.02.2020 12:32
Η αδερφή της Γκρέτα Τούνμπεργκ ξεκινά καριέρα τραγουδίστριας - Θα παίξει σε μιούζικαλ (Photos) - Media

 

Η Γκρέτα Τούνμπερκ δίνει τον δικό της αγώνα για την σωτηρία του περιβάλλοντος.

Η μικρότερη αδερφή της, η 14χρονη Μπεάτα Έρνμαν, αποφάσισε να ακολουθεί τα επαγγελματικά χνάρια της μητέρας τους στο χώρο του θεάματος, καθώς η Μαλένα Έρνμαν και είναι τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με την dailymail, η Μπεάτα από παιδί λάτρευε την μουσική και ασχολείται με τα καλλιτεχνικά, αλλά για ένα διάστημα είχε αφήσει στην άκρη τα σχέδιά της, καθώς έπρεπε να ακολουθεί μαζί με τη μητέρα της, την αδερφή της, που ταξίδευε στο εξωτερικό, δίνοντας τον αγώνα της για την κλιματική αλλαγή.

Τώρα, η Μπεάτα θα κάνει αυτό που η ίδια θέλει, ξεκινώντας να παίζει σε μιούζικαλ τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στη Στοκχόλμη.

Στο μιούσικαλ, με τον τίτλο «Forever Piaf», θα υποδύεται τη Γαλλίδα τραγουδίστρια σε νεαρή ηλικία, ενώ η μητέρα της θα την υποδυθεί, επίσης, στην θεατρική παράσταση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tickets available now. Link in bio. #ForeverPiaf #GötaLejon

A post shared by Beata MonaLisa Ernman (@beataernman) on

«Όσο θυμάμαι τον εαυτό μου, τραγουδούσα και χόρευα», δήλωσε η Μπεάτα, αμέσως μετά τις πρώτες πρόβες για το μιούζικαλ Forever Piaf.

Η μητέρα της Μαλένα θα υποδυθεί τη μεγαλύτερη Piaf, ενώ το έργο θα κάνει πρεμιέρα στη Στοκχόλμη τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:23