search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 06:36
MENU CLOSE

Καναδάς: Ολυμπιονίκης της κολύμβησης αποκάλυψε ότι είναι γκέι

21.02.2020 15:07
Καναδάς: Άρχισε η διανομή του εμβολίου της Moderna με 168.000 δόσεις - Media

 

Σε επιστολή του που δημοσιεύτηκε στο OutSports.com, ο 22χρονος αθλητής από τον Καναδά μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα, δηλώνοντας πως είναι γκέι.

Ο Μάρκους μίλησε για τον φόβο της απόρριψης από την οικογένειά, αλλά και από το φιλικό περιβάλλον.

Μάλιστα, σύμφωνα με το News247, με την επιστολή του αποκάλυψε ότι πίστευε λόγω της σεξουαλικότητάς του θα μπορούσε ακόμη και να χάσει τη συμμετοχή του Ολυμπιακούς Αγώνες.

“Το να δημιουργώ δυνατούς δεσμούς με την ομάδα μου είναι απίστευτο, αλλά συγχρόνως με έκανε πάντα να αισθάνομαι ένοχος. Έβγαζαν τον πιο αληθινό τους εαυτό κάθε μέρα στην πισίνα, αλλά εγώ πήγαινα στην πισίνα συναισθηματικά έτοιμος να μην κάνω το ίδιο. Ήμουν στεναχωρημένος που δε γνώριζαν τον πραγματικό μου εαυτό, αλλά μόνο κάποια επιφανειακά στοιχεία για μένα”. “Δεν ήθελα να κάνω αυτό το βήμα κι έτσι κρατούσα τα “τείχη” μου ψηλά και γενικά απέφευγα συζητήσεις για σχέσεις και σεξ”. δήλωσε ο 22χρονος αθλητής.

“Κάποιες μέρες ήταν χειρότερες από τις υπόλοιπες. Κάθε μέρα όμως ένιωθα την απειλή”, έγραψε χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24