07/04/2020 20:58:05

Καναδάς: Ολυμπιονίκης της κολύμβησης αποκάλυψε ότι είναι γκέι

Καναδάς: Ολυμπιονίκης της κολύμβησης αποκάλυψε ότι είναι γκέι - Media

 

Σε επιστολή του που δημοσιεύτηκε στο OutSports.com, ο 22χρονος αθλητής από τον Καναδά μίλησε για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σεξουαλική του ταυτότητα, δηλώνοντας πως είναι γκέι.

Ο Μάρκους μίλησε για τον φόβο της απόρριψης από την οικογένειά, αλλά και από το φιλικό περιβάλλον.

Μάλιστα, σύμφωνα με το News247, με την επιστολή του αποκάλυψε ότι πίστευε λόγω της σεξουαλικότητάς του θα μπορούσε ακόμη και να χάσει τη συμμετοχή του Ολυμπιακούς Αγώνες.

“Το να δημιουργώ δυνατούς δεσμούς με την ομάδα μου είναι απίστευτο, αλλά συγχρόνως με έκανε πάντα να αισθάνομαι ένοχος. Έβγαζαν τον πιο αληθινό τους εαυτό κάθε μέρα στην πισίνα, αλλά εγώ πήγαινα στην πισίνα συναισθηματικά έτοιμος να μην κάνω το ίδιο. Ήμουν στεναχωρημένος που δε γνώριζαν τον πραγματικό μου εαυτό, αλλά μόνο κάποια επιφανειακά στοιχεία για μένα”. “Δεν ήθελα να κάνω αυτό το βήμα κι έτσι κρατούσα τα "τείχη" μου ψηλά και γενικά απέφευγα συζητήσεις για σχέσεις και σεξ”. δήλωσε ο 22χρονος αθλητής.

“Κάποιες μέρες ήταν χειρότερες από τις υπόλοιπες. Κάθε μέρα όμως ένιωθα την απειλή”, έγραψε χαρακτηριστικά στην επιστολή του.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.