22/09/2020 17:38:31

Καταγγελία αναγνώστη: «Είμαι βόρεια Ιταλία - Μου είπαν απλά αν έχω συμπτώματα να πάω στο νοσοκομείο»

Καταγγελία αναγνώστη: «Είμαι βόρεια Ιταλία - Μου είπαν απλά αν έχω συμπτώματα να πάω στο νοσοκομείο» - Media

 

Ελλιπή έως σκανδαλώδη χαρακτηρίζει τα μέτρα του υπουργείου Υγείας για την πρόληψη του κορωνοϊού, αναγνώστης του «Π».

Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, βρέθηκε στο Μιλάνο την 21η Φεβρουαρίου την ημέρα της έξαρσης. Στη συνέχεια ταξίδεψε σε Τορίνο και Ρώμη, ενώ αύριο αναμένεται να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, καθώς ανησύχησε λόγω του ιού, επικοινώνησε με το νοσοκομείο της Πάτρας, για να ακολουθήσει συγκεκριμένες οδηγίες πριν συναντήσει την οικογένειά του.

Όπως σημειώνει, του είπαν ότι οι έλεγχοι θα γίνουν στην πύλη εισόδου στη χώρα, δηλαδή στο αεροδρόμιο.

 

«Ελάτε όταν …έχετε συμπτώματα»

Σε νέα επικοινωνία με το υπουργείο Υγείας και αφού τους εξήγησε το ταξιδιωτικό του ιστορικό, ο αναγνώστης καταγγέλλει ότι άκουσε με έκπληξη τον υπεύθυνο να του λέει ότι κανείς δεν θα τον σταματήσει στο αεροδρόμιο και να πάει στο νοσοκομείο αν παρουσιάσει συμπτώματα τις επόμενες ημέρες.

Εύλογα λοιπόν προκύπτει το ερώτημα τι ακριβώς αναμένεται να προλάβουν οι έλεγχοι στα αεροδρόμια, αν άνθρωποι που έχουν επισκεφθεί επικίνδυνες περιοχές δεν εξετάζονται διεξοδικά.

«Δηλαδή, αν έχω ήδη τον ιό, να τον κολλήσω στα παιδιά μου, τη γυναίκα μου, τους φίλους μου και σε όποιον έλθω σε επαφή και μετά βλέπουμε!» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Άδικο έχει;

 

*Τα στοιχεία του καταγγέλλοντος βρίσκονται στη διάθεση της εφημερίδας

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.