24/09/2020 01:51:27

Η υπουργός Άμυνας έφυγε από την Αθήνα …νηστική

Η υπουργός Άμυνας έφυγε από την Αθήνα …νηστική - Media

 

Ο ενθουσιασμός της γαλλικής αντιπροσωπείας που συνόδευε την υπουργό Ενόπλων Δυνάμεων Φλοράνς Παρλί στην Αθήνα ήταν μεγάλος από την υποδομή που έγινε στο υπουργείο Άμυνας παρά το γεγονός ότι η υπουργός έφυγε για το Παρίσι νηστική όπως αποκαλύπτει σε παραπολιτικό της δημοσίευμα η Καθημερινή

Αρχικά είχε κανονιστεί να παρατεθεί γεύμα στο εστιατόριο του Μουσείου Ακρόπολης, ωστόσο εν συνέχεια κρίθηκε ότι δεν προλαβαίνει.

Με εντολή του υπουργού Άμυνας στήθηκε ένα καθ’ όλα αρμόζον σε Γαλλίδα τραπέζι στο πιο ωραίο σημείο του Παπάγου, στο δώμα του ΓΕΝ.

Τελικά η συζήτηση διήρκησε πολύ περισσότερο από μιάμιση ώρα, το ολιγόλεπτο point de presse, που υπολόγιζαν οι Γάλλοι μετατράπηκε σε συνέντευξη Τύπου και η κα Παρλί έπρεπε μετά να ανταλλάξει δώρα με τον έλληνα ομόλογο της.

Από εκεί έφυγε ταχέως για το Μαξίμου όπου την ανέμενε ο Πρωθυπουργός. Το τραπέζι στο δώμα έμεινε ανέγγιχτο. Τελικά από εκεί η υπουργός έφυγε κατευθείαν για το «Ελ Βενιζέλος».

Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν στο VIP σαλονάκι του «Ελ. Βενιζέλος» να ψάχνει ο ακόλουθος Άμυνας της γαλλικής πρεσβείας επειγόντως «κάτι πρόχειρο» να τσιμπήσει η υπουργός.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.