search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:40
MENU CLOSE

Ενοχλημένος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για την απόρριψη από την ΕΡΤ και τον «ηλικιακό ρατσισμό»

01.03.2020 12:50
Ενοχλημένος ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου για την απόρριψη από την ΕΡΤ και τον «ηλικιακό ρατσισμό» - Media

 

Στην επανένωση των ONE και την πρόταση που δεν προχώρησε για να βρεθεί εκ νέου στη σκηνή της Eurovision μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου. 

“Είχα την ιδέα να φέρω ξανά τα παιδιά, φιλοξενούμενους μου, να βγαίνουν 40 λεπτά στη μέση του προγράμματος. Στο πικ, εκεί δηλαδή που τους αξίζει και τους αρμόζει. Είμαστε ένα πολύ ωραίο ποπ συγκρότημα οι ONE και το αγαπάει ο κόσμος” σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου προσθέτοντας πως “όλο αυτό έχει μεγαλώσει, έχει θεριέψει και οδηγηθήκαμε στο να κάνω το καινούργιο μου τραγούδι βάζοντας τους ONE μαζί μου να τραγουδήσουν”.

Όσον αφορά την επιλογή της ΕΡΤ να εκπροσωπήσει τη χώρα μας η Stefania στον διαγωνισμό της Eurovision αντί για τον ίδιο μαζί με τους ONE, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου δήλωσε πως “είναι ωραία η επιλογή της Stefania και της εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία. Είμαστε δίπλα της. Εκπροσωπεί τη χώρα μας και έτσι πρέπει να είμαστε. Η Μαργαρίτα Μάτσα και η MINOS EMI ήθελε το νέο μου τραγούδι, το “Billy Bam Bam” να το στείλουν στην ΕΡΤ και να το προτείνουν για την Eurovision. Eίχε δημιουργηθεί μια παραφιλολογία ότι μπήκαμε σε ανταγωνισμό και προσπαθούσαμε να πάμε εμείς. Δεν κάναμε τίποτα, απλά έγινε μια πρόταση. Όλοι το θέλαμε και αν γινόταν καλώς, αν δεν γινόταν δεν ήταν αυτοσκοπός. Δεν δημιουργήθηκε το τραγούδι για αυτό τον λόγο. Υπάρχει ένας ρατσισμός ηλικιακός σε σχέση με την Eurovision που μόνο στη χώρα μας ισχύει και δεν ξέρω γιατί δημιουργήθηκε. Δεν ξέρω γιατί το κάνουμε εμείς οι Έλληνες αυτό το πράγμα. Δεν υπάρχει κανένας που να ορίζει ότι πάνε μόνο οι νεαροί στην Eurovision. Μπορεί να πάει όποιος θέλει και να πάει καλά! Για όνομα του Θεού, ξεκολλήστε από αυτό το πράγμα”!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:40