search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:47
MENU CLOSE

Κιμ Καρντάσιαν: Θα συναντηθεί με τον Τραμπ για τη μεταρρύθμιση στο ποινικό σύστημα

04.03.2020 15:51
Κιμ Καρντάσιαν: Θα συναντηθεί με τον Τραμπ για τη μεταρρύθμιση στο ποινικό σύστημα - Media

 

Η Κιμ Καρντάσιαν έχει προγραμματίσει συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ για να συζητήσει τη μεταρρύθμιση της ποινικής δικονομίας.

Σύμφωνα με το USA Today, η 39χρονη σταρ θα συναντηθεί με τον Τραμπ και τρεις πρόσφατα αποφυλακισθέντες, στο Λευκό Οίκο την Τετάρτη για να συζητήσουν το θέμα.

Οι πρώην φυλακισμένοι, Tynice Nichole Hall, Crystal Munoz, and Judith Negron έλαβαν χάρη από τον Αμερικανό πρόεδρο λόγω της μεταρρύθμισης.

Η 36χρονη Tynice έκτισε 14 από τα 18 έτη της ποινής της επειδή επέτρεψε το διαμέρισμά της να χρησιμοποιηθεί για διακίνηση ναρκωτικών.

Ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος υποστήριζε ότι η μητέρα «έχει αποδεχθεί την ευθύνη για την προηγούμενη συμπεριφορά της και έχει εργαστεί σκληρά για να αποκαταστήσει τον εαυτό της».

Η 38χρονη Crystal  έκτισε 12 από τα 19 έτη της ποινής της για το ρόλο της σε κύκλωμα λαθρεμπορίου μαριχουάνας.

 «Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, έχει καθοδηγήσει τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους, έγινε εθελόντρια σε πρόγραμμα, και επέδειξε μια εξαιρετική δέσμευση για σωφρονισμό».

Εν τω μεταξύ, η 48χρονη Judith έκτισε 8 από τα 35 έτη της ποινής της για το ρόλο της ως ιδιοκτήτρια μικρομεσαίας επιχείρησης υγειονομικής περίθαλψης που ενεπλάκη σε σχέδιο εξαπάτησης της ομοσπονδιακής κυβέρνησης.

 «Πέρασε αυτό τον χρόνο προσπαθώντας να βελτιώσει τη ζωή της και τη ζωή των συγκρατουμένων της» πρόσθεσε η ανακοίνωση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:47