search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:06
MENU CLOSE

Διδυμότειχο: Δωρεά νοσοκομειακού εξοπλισμού μεγάλης αξίας στη μνήμη της Ελένης Τοπαλούδη (Photos)

05.03.2020 07:54
Διδυμότειχο: Δωρεά νοσοκομειακού εξοπλισμού μεγάλης αξίας στη μνήμη της Ελένης Τοπαλούδη (Photos) - Media

 

Έφτασε χθες το πρωί στο Διδυμότειχο το φορτηγό που μετέφερε από τη Σουηδία πολύτιμο ιατροτεχνικό και νοσοκομειακό εξοπλισμό, μεγάλης αξίας, για τις ανάγκες του νοσοκομείου της ακριτικής πόλης.

Πρόκειται για το αποτέλεσμα μίας σημαντικής δωρεάς που προέκυψε μέσα από τη συνεργασία του Συλλόγου Καρκινοπαθών & Σπάνιων Παθήσεων Νομού Έβρου «Μαζί για Ζωή» και του Συλλόγου  Στήριξης Καρκινοπαθών Ρόδου «Μαζί με δύναμη για ζωή», με τη συμβολή του Φιλανθρωπικού Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγία Μαρίνα» της Ρόδου.

Τις δύο περιοχές και τους τρεις συλλόγους ένωσε για πάντα η μοίρα, μετά τον μαρτυρικό θάνατο που βρήκε η Ελένη Τοπαλούδη από το Διδυμότειχο στο νησί της Ρόδου, πριν από περίπου 1,5 χρόνο. Γι’ αυτό το λόγο, η δωρεά αυτή προς το νοσοκομείο του Έβρου γίνεται στη μνήμη της κοπέλας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:06