search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:45
MENU CLOSE

Κορμός με χαλβά

06.03.2020 11:38
d26f2d3a8ff5583681ac68eec63fdc44_l.jpg

Υλικά

500 γραμμάρια κουβερτούρα

450 γραμμάρια ταχίνι

50 γραμμάρια σησαμέλαιο ή ελαφρύ σε γεύση ελαιόλαδο

100 γραμμάρια ανάλατο φιστίκι Αιγίνης

200 γραμμάρια χαλβά βανίλια κομμένο σε κύβους

Ξύσμα από 1 πορτοκάλι

Εκτέλεση

Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπαιν μαρί μαζί με το ταχίνι και το σησαμέλαιο.

Προσθέτουμε και το ξύσμα πορτοκάλι.

Στρώνουμε σε μια φόρμα, αντικολλητικό χαρτί ή διαφανής μεμβράνη και απλώνουμε λίγο από το μείγμα. Βάζουμε κύβους χαλβά και φιστίκι, προσθέτουμε ξανά σοκολάτα και πάλι χαλβά και φιστίκι μέχρι να γεμίσει η φόρμα.

Αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε σε φέτες.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 15:44