Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Υλικά
Ξύσμα από 1 πορτοκάλι
Εκτέλεση
Λιώνουμε την κουβερτούρα σε μπαιν μαρί μαζί με το ταχίνι και το σησαμέλαιο.
Προσθέτουμε και το ξύσμα πορτοκάλι.
Στρώνουμε σε μια φόρμα, αντικολλητικό χαρτί ή διαφανής μεμβράνη και απλώνουμε λίγο από το μείγμα. Βάζουμε κύβους χαλβά και φιστίκι, προσθέτουμε ξανά σοκολάτα και πάλι χαλβά και φιστίκι μέχρι να γεμίσει η φόρμα.
Αφήνουμε για 2-3 ώρες στο ψυγείο να σταθεροποιηθεί, ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε σε φέτες.
Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.
Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.