search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:56
MENU CLOSE

Παραλίγο… μοναχός γνωστός Έλληνας τραγουδιστής! (Photo)

09.03.2020 11:02
Παραλίγο... μοναχός γνωστός Έλληνας τραγουδιστής! (Photo) - Media

 

Ένα βήμα πριν από τον μοναχισμό στο Άγιον Όρος έφτασε ο Αλέξης Νείρος, ένα όνομα με δεκάδες συνεργασίες και εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα που είχαν αφήσει εποχή.

Ο ίδιος έχει κυκλοφορήσει πολλές δισκογραφικές δουλειές και μετράει συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Γιώργος Αλκαίος, ο Βασίλης Καρράς, η Κατερίνα Στανίση, ο Σταμάτης Κόκοτας, η Λίτσα Γιαγκούση, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος και πολλοί άλλοι. Όλα πήγαιναν κατ’ ευχήν στη ζωή και την καριέρα του, μέχρι που έπεσε θύμα της οικονομικής κρίσης.

Σειρά μετά είχε η κατάθλιψη και μαζί η σκέψη μα τα παρατήσει όλα. Ένα προσκύνημα στο Άγιος Όρος έμελε να ν’ αλλάξει όλη την κοσμοθεωρία του. «Έφτασα ένα βήμα προτού εγκαταλείψω τα εγκόσμια και γίνω μοναχός» αποκαλύπτει στην Espresso για πρώτη φορά.

Από το 2015 έως το 2018 αποτραβήχτηκα από το καλλιτεχνικό στερέωμα. Δεν έβγαζα τραγούδια, δεν εμφανιζόμουν σε κανένα μαγαζί. Δούλευα στο καφέ της αδερφής μου και έτσι βιοποριζόμουν.

Ο Αλέξης Νείρος μέσα στη δίνη της κατάθλιψής του αποφασίζει να κάνει προσκύνημα για έναν ολόκληρο μήνα και σκέφτεται να ακολουθήσει τον μοναχισμό.

«Το μήνυμα που πήρα από το Άγιον Όρος είναι ότι η ζωή είναι ωραία, είναι απλή και μέσα από απλά πράγματα μπορείς να βρεις την πραγματική ευτυχία. Εκεί αναθεώρησα τα πάντα και αποφάσισα να επιστρέψω στη ζωή.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50