search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 04:39
MENU CLOSE

Ντάνιελ Κρεγκ: Καθυστέρησε η ταινία Τζέιμς Μποντ εξαιτίας μου – Θέλω άλλο παιδί

09.03.2020 16:03
Ντάνιελ Κρεγκ: Καθυστέρησε η ταινία Τζέιμς Μποντ εξαιτίας μου - Θέλω άλλο παιδί - Media

 

Χωρίς φανέλα φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του περιοδικού GQ ο Ντάνιελ Κρεγκ.

Ο 52χρονος συζήτησε τις ανησυχίες του σχετικά με το σενάριο της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ, παραδέχτηκε ότι αισθανόταν «σωματικά πολύ λίγος» και ότι αυτός ήταν ο λόγος πίσω από την πενταετή καθυστέρηση της ταινίας. Επίσης, είπε ότι θέλει ακόμη ένα μωρό.

Ο ηθοποιός δήλωσε για την ταινία στο περιοδικό GQ: «Ποτέ δεν θα έκανα άλλη».

«Ήμουν κάπως σαν, “Αξίζει πραγματικά αυτό το έργο να περάσω όλο αυτό, όλο αυτό το πράγμα;”  Και δεν αισθανόμουν …  ένιωθα σωματικά πραγματικά λίγος. Έτσι λοιπόν η προοπτική να γυρίσω άλλη μια ταινία ήταν απλά εκτός παιχνιδιού. Και γι ‘αυτό έχουν περάσει πέντε χρόνια», είπε.

Προσπαθώντας να προετοιμαστεί για τον συγκεκριμένο ρόλο, τον έκανε να έχει άγχος: «Έχω υποφέρει από αυτό στο παρελθόν. Έχω υποφέρει επειδή ήμουν κάπως “Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω”».

Για τον γάμο του με την ηθοποιό Rachel Weisz, η ηθοποιός είπε ότι το μέλλον του μπορεί να περιλαμβάνει «την απόκτηση ενός άλλου παιδιού».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50