search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:32
MENU CLOSE

Άδωνις για Θεία Κοινωνία: Εμπιστεύομαι την Εκκλησία – Εμετός, βρήκαν ευκαιρία όλοι κομπλεξικοί (Video)

11.03.2020 09:56
Άδωνις για Θεία Κοινωνία: Εμπιστεύομαι την Εκκλησία - Εμετός, βρήκαν ευκαιρία όλοι κομπλεξικοί (Video) - Media

 

Συνεχίζεται η πολιτική κόντρα για το θέμα του κινδύνου μετάδοσης του κορωνοϊού, μέσω της Θείας Κοινωνίας μετά και την σχετική απόφαση της Ιεράς Συνόδου

Υπέρ της Ιεράς Συνόδου τάχθηκε σήμερα Τετάρτη το πρωί στον ΣΚΑΪ ο Υπουργός (ευρωπαϊκής χώρας) Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης καθώς όπως είπε απαγορεύει να μιλούν γι αυτό το θέμα οι «άπιστοι» και κυρίως οι «άπιστοι Συριζαίοι». 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι συμμετέχει στη θεία κοινωνία συχνά, «αλλά όχι κάθε Κυριακή». Μέχρι εκείνο το σημείο έδειχνε ήρεμος. Τι ήταν όμως να παρέμβει ο δημοσιογράφος Ανδρέας Πετρόπουλος, που συμμετείχε στο πάνελ και να τον ρωτήσει για τη στάση της Πολιτείας στο θέμα. 

Ο υπουργός εξερράγη. «Πιστεύεις εσύ; Πιστεύεις;» είπε απευθυνόμενος στο δημοσιογράφο για να προσθέσει «αφού δεν πιστεύεις να μην μιλάς καθόλου γι αυτά. Κάθε φορά που ένας συριζαίους μιλάει εμείς εκνευριζόμαστε». 

«Οι άθεοι να μείνουν μόνοι τους, όχι με μας», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης. Υπουργός Ανάπτυξης Ευρωπαϊκού κράτους
θα μας πείτε ρε άθεοι για την θεία ευχαριστία ρε;
Σε καραντίνα οι άθεοι pic.twitter.com/QN19QnZpch

Σημειώνεται ότι με ανακοίνωσή τους, οι νοσοκομειακοί γιατροί έχουν αντιδράσει έντονα στο μπαράζ αντιεπιστημονικών δηλώσεων από ιερείς και ορισμένους γιατρούς «που με απαράδεκτο τρόπο υποτάσσουν την επιστημονική αλήθεια στις προσωπικές θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, χρησιμοποιώντας έτσι αδόκιμα τους επιστημονικούς τους τίτλους για να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη για σοβαρά θέματα δημόσιας υγείας».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48