search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:27
MENU CLOSE

Σόιμπλε: Δεν μπορεί η Ελλάδα να κάνει ελιγμούς

22.06.2012 17:02
Σόιμπλε: Δεν μπορεί η Ελλάδα να κάνει ελιγμούς - Media

«Δεν υπάρχει η δυνατότητα ελιγμών της Ελλάδας στο στόχο για μείωση του χρέους της χώρας στο 120% του ΑΕΠ», δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Δεν υπάρχει η δυνατότητα ελιγμών της Ελλάδας στο στόχο για μείωση του χρέους της χώρας στο 120% του ΑΕΠ», δήλωσε ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Ειδικότερα, ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας επανέλαβε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να τηρήσει τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει στο πλαίσιο της δανειακής σύμβασης που υπέγραψε με τους διεθνείς εταίρους της, ενώ νωρίτερα, το μέλος του εκτελεστικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας Γεργκ ‘Ασμουσεν δήλωσε πως μετά τη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ αναμένεται να ολοκληρωθεί η έκθεση της τρόικας για την ελληνική οικονομία.

«Θα αναλύσουμε την οικονομική κατάσταση και θα αξιολογήσουμε την πορεία υλοποίησης του συμφωνηθέντος προγράμματος. Ωστόσο, η έκθεση της τρόικας δεν αναμένεται πριν τη Σύνοδο (της ΕΕ)», ανέφερε ο Ασμουσεν σε συνέντευξή του στους Financial Times Deutschland.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:24