search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:38
MENU CLOSE

Οι Αμερικανοί μαθητές τραγουδούν λόγω κορονοϊού …στο διαδίκτυο!

15.03.2020 12:08
Οι Αμερικανοί μαθητές τραγουδούν λόγω κορονοϊού ...στο διαδίκτυο! - Media

 

Απομονωμένοι, μην μπορώντας να κάνουν πολλά, εξαιτίας του κλεισίματος των σχολείων στις ΗΠΑ για τον νέο κορονοϊό, εκατοντάδες μαθητές πολεμούν την κατάθλιψη και τον φόβο τραγουδώντας στο διαδίκτυο.

Το κλείσιμο των σχολείων σηματοδοτεί την ακύρωση πολλών εκδηλώσεων που ήταν προγραμματισμένες για το τέλος της σχολικής χρονιάς στα λύκεια της χώρας. Επομένως, οι μαθητές αναρτούν στο Twitter κλιπάκια που πρωταγωνιστούν οι ίδιοι ή βίντεο με τις πρόβες των παραστάσεων που θα παρουσίαζαν όλοι μαζί.

Συχνά, αναβιώνουν τα τραγούδια των διασημότερων μιούζικαλ, που οι Αμερικανοί δεν μπορούν καν να δουν στα θέατρα του Μπροντγουέι, που έχουν, επίσης, κλείσει.

Άλλωστε, η ηθοποιός του Μπροντγουέι Λόρα Μπενάντι ξεκίνησε το όλο εγχείρημα στο Twitter, ζητώντας από όσους την ακολουθούν να «βρουν καλές πλευρές» στην κρίση που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Εάν επρόκειτο να συμμετάσχετε σε ένα μιούζικαλ με το λύκειό σας και η παράσταση ακυρώθηκε, αναρτήσετε ένα βίντεο με εσάς τους ίδιους να τραγουδάτε» έγραψε η Μπενάντι.

Εκατοντάδες μαθητές ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, αναρτώντας με την ετικέτα #SunshineSongs κλιπάκια όπου εκείνοι τραγουδούν αποσπάσματα σπουδαίων μιούζικαλ όπως το «Φάντασμα της Όπερας».

«Η τάξη μας προετοιμάζε αυτήν την παράσταση ολόκληρη τη χρονιά» εξηγεί μια μαθήτρια της τρίτης λυκείου, το σχολείο της οποίας αναγκάστηκε να ακυρώσει το έργο το Βιβλίο της Ζούγκλας.

«Σας ευχαριστούμε για αυτήν την ευκαιρία που μας δώσατε να το μοιραστούμε αυτό» συμπλήρωσε.

Η επιδημία του νέου κορονοϊού εξαπλώνεται με μεγαλύτερη ταχύτητα τις τελευταίες ημέρες στις ΗΠΑ, που έχουν καταγράψει έως σήμερα σχεδόν 3.000 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 57 θανάτους, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του πανεπιστημίου Τζον Χόπκινς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:38