search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:03
MENU CLOSE

Ζάκυνθος: Νεκρός 88χρονος που ελεγχόταν ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού

17.03.2020 18:19
Ζάκυνθος: Νεκρός 88χρονος που ελεγχόταν ως ύποπτο κρούσμα κορωνοϊού - Media

 

Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο Ζακύνθου ένας 88χρονος, ο οποίος ελεγχόταν ως ύποπτο κρούσμα κορωνοΪού.

Ο άτυχος άνδρας είχε μεταφερθεί εσπευσμένα βαριά άρρωστος στο νοσοκομείο. Η υγεία του ήταν επιβαρυμένη και τελικά υπέστη ανακοπή καρδιάς. Από τον 88χρονο είχε ληφθεί δείγμα και την Τετάρτη θα γίνει γνωστό αν τελικά ήταν θετικός στον ιό.

Ύποπτα κρούσματα κάθε μέρα στη Ζάκυνθο

Σχεδόν κάθε μέρα στο νοσοκομείο Ζακύνθου γίνεται εισαγωγή ασθενών για τους οποίους κρίνεται απαραίτητο να ληφθεί δείγμα και να σταλεί στο Παστέρ, ώστε να διαπιστωθεί αν νοσούν από τον νέο κορωνοϊό.

Παράδειγμα αποτελούν μία 61χρονη και ένας 81χρονος που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι ακόμα στο νοσοκομείο και πρόκειται να διακομιστούν άμεσα σε άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα της χώρας, οι οποίοι πάντως βρέθηκαν αρνητικοί στον κοροναϊό.

Νοσηλεύεται 30χρονος με λοίμωξη αναπνευστικού

Επίσης, αυτές τις ώρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και ένας 30χρονος με λοίμωξη του αναπνευστικoύ, σήμερα με το imerazante.gr.

Από τον ασθενή λήφθηκε δείγμα και αύριο θα βγουν τα αποτελέσματα από το Παστέρ που θα δείξουν αν είναι θετικός στον κορωνοϊό.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 17:02