search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:53
MENU CLOSE

Κυκλοφορεί το TRACTION… επί χάρτου

03.03.2010 15:03
Κυκλοφορεί το TRACTION… επί χάρτου - Media

Το  TRACTION, η τηλεοπτική εκπομπή-θεσμός στα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα, μετά από 12 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην μικρή οθόνη, ήρθε ο καιρός να συμπληρωθεί και να κάνει το ντεμπούτο του στον κόσμο του « χαρτιού» .Η ξεχωριστή, στα όρια του εθισμού, σχέση του ΤRACTION με τον κόσμο του αυτοκινήτου και ότι τον περιβάλει, το οδήγησε στο να «μεταφέρει» το λόγο και την εικόνα, στο χαρτί.

Το  TRACTION, η τηλεοπτική εκπομπή-θεσμός στα ελληνικά τηλεοπτικά δεδομένα, μετά από 12 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην μικρή οθόνη, ήρθε ο καιρός να συμπληρωθεί και να κάνει το ντεμπούτο του στον κόσμο του « χαρτιού» .

Η ξεχωριστή, στα όρια του εθισμού, σχέση του ΤRACTION με τον κόσμο του αυτοκινήτου και ότι τον περιβάλλει, το οδήγησε στο να «μεταφέρει» το λόγο και την εικόνα, στο χαρτί.

Συνεπώς, το TRACTION MAGAZINE είναι πλέον πραγματικότητα. Όλη η ομάδα του TRACTION, με το μόνιμο κέφι της, τα «καλά της και τα κακά της», το ιδιότυπο χιούμορ και συχνά τη σαρκαστική προσέγγιση, τώρα σε «χάρτινη συσκευασία», θα σας συνοδεύει κάθε μήνα, μέσα από επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων σε όλη την Ελλάδα.

Στην έκδοση που κάνει το πρώτο της βήμα, αυτή τη στιγμή, θα μπορέσετε να διακρίνετε την αστείρευτη διάθεση των συντελεστών σε ένα ευχάριστο, ξεκούραστο και συνάμα ενδιαφέρον έντυπο.  Καλή διασκέδαση λοιπόν επί… χάρτου!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:51