search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:00
MENU CLOSE

Κορωνοϊός-ΕΣΥ: Οργή Μανδραβέλη για τον… «νεοκομμουνισμό» του Ν. Κακλαμάνη και γιατρού της ΟΕΝΓΕ

19.03.2020 08:43
Κορωνοϊός-ΕΣΥ: Οργή Μανδραβέλη για τον... «νεοκομμουνισμό» του Ν. Κακλαμάνη και γιατρού της ΟΕΝΓΕ - Media

 

‘Εξαλλος εμφανίστηκε στη στήλη του στην Καθημερινή ο δημοσιογράφος Πάσχος Μανδραβέλης με όσα γράφονται ή ακούγονται υπέρ του δημόσιου δωρεάν συστήματος υγείας ακόμα και από… συντροφικά χείλη του νεοφιλελεύθερου χώρου, όπως του βουλευτή της ΝΔ, Νικήτα Κακλαμάνη, αλλά και συνδικαλιστών μάχιμων γιατρών που αυτή την ώρα ζουν από τα μέσα τον “πόλεμο” (όωπς είπε και ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του) με τον κορωνοϊό.

«Δεν μας έφτανε ο κορωνοϊός, έχουμε και τον νεοκομμουνισμό να καλπάζει στον μόνο τόπο συνάθροισης ανθρώπων, στον κυβερνοχώρο. Ολα θα τα ακούσουμε αυτόν τον καιρό και το βασικό επιχείρημα είναι: «νεοφιλελεύθερος μέχρι να σκάσει ο κορωνοϊός και τρέχεις στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας».

Τα πυρά του στράφηκαν αρχικά στον «σύντροφο της άλλης πλευράς» όπως αποκάλεχε τον κ. Νικήτα Κακλαμάνη, ο οποίος εμφανίστηκε στην ΕΡΤ λέγοντας «όλα τα νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια που έγραφαν τόσα χρόνια σχετικά με το Δημόσιο Εθνικό Σύστημα Υγείας, όταν ξεπεραστεί αυτή η κρίση, να μην ξαναπιάσουν την πένα τους…». Στον κ. Κακλαμάνη απάντησε με σκληρές αιχμές γράφοντας ότι «τα «παπαγαλάκια» καλόν είναι να μη θυμούνται και θυμίζουν την αποκάλυψη ότι «τέσσερις φαρμακευτικές εταιρείες πλήρωσαν μέρος των εξόδων μιας προεκλογικής του εκδήλωσης που έγινε στις 17 Φεβρουαρίου του 2004 και λίγες μέρες μετά ο κ. Κακλαμάνης έγινε υπουργός Υγείας της κυβέρνησης της Ν.Δ.», αντιγράφοντας ρεπορτάζ άλλης εφημερίδας. 

Φυσικά ο κ. Μανδραβέλης επιτίθεται και κατά της λοιμωξιολόγου και μέλους της ΟΕΓΝΕ Όλγας Κοσμοπούλου επειδή “τόλμησε” να τα βάλει με την Μαρέβα Μητσοτάκη, αναρτώντας κείμενο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο ζητούσε «μη με χειροκροτήσετε. Δεν σας το επιτρέπω».

Γράφει σχετικά ο δημοσιγοράφος της Καθημερινής:

«Θα γίνει μεγάλη πολιτική και συνδικαλιστική σπέκουλα πάνω στις πλάτες των γιατρών και νοσηλευτών του ΕΣΥ, οι οποίοι πραγματικώς κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για την αναχαίτιση της επιδημίας. Εδώ, βγήκε γιατρός-μέλος αριστερίστικου κόμματος και απαίτησε (!) από την κ. Μαρέβα Μητσοτάκη «μη με χειροκροτήσετε. Δεν σας το επιτρέπω», δεν θα ακούσουμε τις μύριες ανοησίες για να δικαιολογηθούν όλες οι παθογένειες του δημόσιου συστήματος υγείας που έχουμε ώστε να εξυπηρετούνται συνδικαλιστές, υποψήφιοι υπουργοί Υγείας (στα προεκλογικά τους έξοδα), δήμαρχοι που πουλάνε «αγωνιστικό φρόνημα» στις τοπικές κοινωνίες για να κρατηθεί ανέπαφη κατακερματισμένη νοσοκομειακή περίθαλψη;»

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:00