search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:41
MENU CLOSE

«Εσπασε» ο Τσιόδρας την ώρα της συνέντευξης, μιλώντας για τους παπούδες και τις γιαγιάδες (Video)

21.03.2020 16:46
Αποκάλυψη Τέλλογλου: «Εμφύλιος» στην Επιτροπή των λοιμωξιολόγων - Κατηγορίες κατά Τσιόδρα για τα σχολεία - Media

 

Λίγο έλειψε να «σπάσει» ο Σωτήρης Τσιόδρας την ώρα της συνέντευξης για τα νέα κρούσματα. Ηταν η στιγμή που αναφερόταν σε μια επιστολή που πήρε από συνάδελφό του και του έλεγε ότι γίνεται πολύς θόρυβος για ηλικιωμένους ανθρώπους που έτσι κι αλλιώς θα πεθάνουν.

Δεν είναι έτσι, είπε ο Σωτήρης Τσιόδρας, μιλάμε για τους παππούδες και τις γιαγιάδες μας. Αυτό είναι το μεγαλείο της ιατρικής επιστήμης. Φροντίζει για όλους και η ανθρώπινη ζωή δεν μετριέται έτσι.

Κόμπιασε σε εκείνο το σημείο και λίγο έλειψε να ξεσπάσει σε κλάματα, γεγονός που δείχνει και την ποιότητα του ανθρώπου… Και συνέχισε:

Το θαύμα της ιατρικής είναι η παράταση της ποιοτικής επιβίωσης των ηλικιωμένων πολλοί από τους οποίους είναι μανάδες και πατεράδες μας, γιαγιάδες και παπούδες. Τιμούμε όλους και σεβόμαστε όλους αλλά κατεξοχήν αυτούς. Δεν μπορούμε να υπάρχουμε η να έχουμε ταυτότητα χωρίς αυτούς.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 17:35